Monday, June 5, 2017

Rawatan Terapi Resdung lebih berkesan dengan cara rawatan alternatif

Batu Caves: 1 thn lebih mengalami resdung. Saya  sudah berubat dengan doktor pakar ent namun tiada sebarang perubahan. Begitu juga rawatan di klinik swasta. Duit sudah banyak habis sehingga Doktor pakar Ent saran buat operation hidung tetapi saya tidak mahu buat.

Keadaan semakin kronik sejak akhir-akhir ini sehingga saya sering kerap sakit kepala, kedua rongga hidung tersumbat dan sukar bernafas. nafas berbau dan paling saya bimbang mata tidak berapa jelas dan telinga juga kurang pendengaran.

rakan-rakan saya orang melayu semua saran  pada saya buat rawatan resdung cara alternatif. saya tidak tahu cara rawatan alternatif dan tidak pernah dengar. Mereka kata rawatan ni orang islam buat tapi kena cari betul-betul. mereka tolong saya dapatkan maklumat rawatan. Isteri saya juga cari maklumat rawatan. saya survey pusat rawatan health alternatif umi sue care. video-video testimonial pesakit banyak. ramai patient kata berkesan maka saya terus buat temujanji dengan pusat rawatan  ini.


saya datang malam tapi saya lupa ini bulan ramadhan umat islam solat. Semalam saya datang buat janji 11.30 pagi. Saya happy dapat jumpa dengan Dr Sue.

Rawatan diberikan sangat berbeza dengan Rawatan ENT. Hanya hampir 1 jam semua masalah kesihatan saya dari hidung, mata, telinga tekak dapat diatasi dengan sekejap saya. Tiada lagi masalah kurang pendengaran, mata kabur, hidung tersumbat. Kos rawatan juga sangat berpatutan.

saya saran kepada masyarakat luar jika ada masalah resdung buat lah rawatan alternatif terlebih dahulu sebelum buat pembedahan hidung yang mengambil kos rawatan tinggi dan belum tentu ia berkesan, kata Seelan selepas buat rawatan resdung di sini.

Call rawatan health alternatif umi sue care  017-3483840
 

Mata Ayah Boleh Lihat Kembali 80% Buat Rawatan Alternatif, Alhamdulilah -Selangor, Kl. Batu Caves, Gombak, Selayang

Pengakuan anak Tn Yusoff tentang Rawatan Terapi Saraf Mata di Pusat Rawatan Alternatif Health Umi Sue Care. 

"Sebagai anak kami rasa sedih melihat ayah kehilangan penglihatan mata. Kami harap kesembuhan selepas buat operation di hospital kerajaan tetapi jadi sebaliknya. Kami benar-benar rasa kecewa. Tetapi syukur alhamdulilah kesedihan kami terubat kembali apabila ayah kembali nampak dalam 80% selepas buat rawatan alternatif buat kali pertama". 

Ujarnya lagi, Alhamdulilah 5 ramadhan kesedihan kami sekeluarga terubat bila ayah dapat lihat semula selepas buat Rawatan di Pusat Alternatif Health Umi Sue Care.Syukur sangat kepada Allah. Ayah boleh nampak jari, tangan , bayang-bayang tubuh manusia dan lampu. Jika tidak  sebelum buat rawatan di sini ayah langsung tidak nampak.

Justeru suka saya sarankan kepada semua masyarakat di luar sana sekira ayah, ibu atau kita sendiri mengalami masalah mata (Glucoma, katarak berpunca kencing manis hingga boleh jadi kabur penglihatan jangan terburu-buru buat pembedahan. Kita ikhtiarkan dulu cara rawatan alternatif atau tradisonal, rawatan syifa dulu. 

Kos untuk rawatan alternatif, tradisional dan rawatan syifa juga berpatutan berbeza jika di hopital atau klinik swasta. Dalam kegawatan ekonomi lebih-lebih musim perayaan hampir tiba kewangan sangat menguji kita. Namun kita perlu teruskan usaha dalam buat rawatan. Moga Ayah kembali sihat sepenuhnya dengan buat rawatan di  Batu caves di sini. Terima kasih Dr yang buat rawatan ayah saya, kata  Nora.

Dapatkan rawatan Terapi Saraf mata untuk ayah ibu anda yang sedang di uji dengan penglihatan mata.


Hubungi Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care untuk booking rawatan alternatif. 017-3483840  

fb
: Health Alternatif Umi Sue Care
Alhamdulilah..Allah juga yang beri kesembuhan

Kesal Hilang Penglihatan Mata lepas Operation, Tapi boleh melihat kembali 80% Buat Rawatan Alternatif

Mata sangat berharga tiap insan. Jika hilang penglihatan ia tidak bermakna.1 ujian yang sukar di terima bila nikmat penglihatan di tarik Allah.


Tn Yusoff sebelum ini boleh melihat melahirkan rasa kecewa dan kesal apabila pembedahan mata yang di buat di hospital gagal sehingga beliau tidak boleh melihat lagi.

Menurut anaknya Pn Nora, sebelum ini ayah boleh melihat tetapi setelah buat pembedahan kedua matanya tidak boleh di lihat lagi. saya di fahamkan Doktor yang membuat rawatan ayah kedua mata ayah saya di jangkiti kuman dan penglihatan ayah hilang 100%.

Namun  saya dan  adik beradik akan terus berusaha  untuk merawat ayah. Alhamdulilah saya telah berjumpa dengan Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue baru-baru ini. Ayah saya kembali sihat dan nampak semula 80%. Dan akan terus buat rawatan disini bagi memastikan ayah dapat melihat 100%.

Saya harap moga ayah di beri kesembuhan selepas buat Rawatan Di Pusat Alternatif Umi sue. 

Sementara itu, Tn Yusof pula berkata, sebelum buat rawatan di pusat rawatan alternatif umi sue penglihatan saya  memang tidak nampak langsung akibat operation di hospital tetapi rasa syukur selepas buat rawatan di pusat alternatif umi sue saya boleh nampak 5 jari saya, tangan dan bayangan orang sekeliling saya, cahaya lampu juga nampak jelas. Jika tidak dunia saya gelap nampak hitam. Insya-Allah saya akan terus dapatkan rawatan disini denga harapan dapat melihat kembali, ujar yusof. 


Call 011.27824633  / 03-61772506 utk dapatkan rawatan terapi Saraf mata. No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor

fb : Rawatan Alternatif Umi Sue

Ku lihat keriangan Di wajah nya bila penglihatan 80% dapat lihat kembali dengan izin Allah.

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI