Sunday, October 18, 2015

Kesan Tidak Merawat Resdung,bahaya Nya Resdung , Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise Mampu Atasi Masalah Resdung

Gombak : Pelajar utp yang menghadapi masalah resdung dengan mengalami kegatalan kulit Muka, mata dan hidung tidak tahan lagi apabila sejak akhir-akhir ini hingga naik jerawat di Muka beliau. Menurut beliau sukar betnafas kerana telah block akibat resdung.

rawatan tereapi resdung izzati bersama ibu pn halimah
Alhamdulilah beliau dan ibu nya telah menerima rawatan terapi resdung Akhirnya dapat bernafas dengan selesa. 

Katanya, Alhamdulilah rawatan yang saya terima beri keselesaan untuk bernafas dengan baik. Sebelum saya buat rawatan, hidung saya amat pedih, gatal, kerap selsema menyebabkan saya kerap sakit kepala. Sangat berbeza rawatan terapi di berikan dan ia sangat berkesan apabila banyak lendir keluar. Ujar izzati.

Sementara Itu ibu beliau pn halimah berkata anak saya mengalami resdung yang teruk.kekerapan bersin dengan guna tisu yang banyak buat saya risau.

Alhamdulilah maklumat dari email yang saya terima dari consultant khaulah azwar terbuka hati untuk buat rawatan di sini. Saya juga mengalami resdung tetapi terdapat kahak yang seperti hendak keluar tetapi tidak boleh keluar. Selepas buat rawatan kahak dapat di keluarkan juga, kata halimah.

wajah ceria izzati selepas terima rawatan
Cik sue pula berkata izzati mengalami alahan. Beliau yang mengalami resdung yang teruk. Di wajah beliau sudah ditumbuhi jerawat kecil. Mata, Hidung, Telinga dan Muka nya kerap gatal.

Beliau juga kerap bersin dan banyak kahak.hidung kanan dan kiri tersumbat sehingga deria bau tiada lagi. Namun Alhamdulilah selepas buat rawatan di  sini ,  izzati rasa lebih selesa kerana rongga hidung yang telah tersumbat sekian lama dapat di atasi.

Sebagai perawat saya rasa bersyukur kerana dapat membantu pesakit dengan memberi rawatan yang sangat beresan.kepuasan hati dapat di rasakan apabila pesakit berpuas hati menerima rawatan diberikan itulah kegembiraan hati setiap perawat dengan memberi khidmat kepada masyarakat.

Orang ramai yang ingin buat rawatan alternatif terapi resdung, bekam, urutan mmt, urut 1 badan, urut refleksologi boleh hadir di No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor

Sehubungan itu mereka yang buat rawatan di Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise akan dapat harga  mandian terapi ais bidara syifa  (Atasi masalah sihir 20% .  Ini peluang keemasan untuk semua pesakit.

Kami beroperasi di nodi No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor
Call 011-27824633/03


Waktu operasi:
isnin, Selasa, jumaat, sabtu dan ahad
9pagi-10mlm.
Rabu: cuti
Khamus : 9pagi-6petang.

Urat Sering tegang dan Sering Migrane-Bekam Boleh Atasi Masaalah

Gombak : 17 Oktober 2015 : Rawatan terapi bekam angin dan darah. Pesakit sering menghadapi migrane, urat tegang pd leher dan tulang belikat, pinggang sering sakit. Setelah mendapat rawatan terapi bekam angin dan darah  di Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise No. 55 Jln 7, Tmn selayang, Bt Caves, beliau begitu selesa dan badan jadi ringan.


En Izham berkata saya sering sakit urat pada leher dan tulang belikat. Kerap migrane dan badan terasa Berat. Alhamdulilah setelah buat rawatan bekam angin dan bekam darah badan jadi ringan tidak rasa tegang lagi pada leher.

Sementara Itu cik sue berkata bekam Amat digalakkan bahkan ia sunah Nabi saw.

Tujuan buat bekam membuang darah kotor, toksin yang banyak dalam badan.
Apabila pesakit telah menerima rawatan kebiasaannya badan mereka jadi ringan. Ketegangan urat tidak ada. Di sunnahkan untuk buat rawatan 1 bulan sekali, ujarnya.'


Mereka yang ingin buat rawatan di No. 55 Jln 7, Tmn selayang, Bt Caves, Selangor  boleh hubungi 011-27824633 

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI