Friday, February 10, 2017

10 tahun derita resdung. Rawatan Alternatif Mampu Bantu Atasi Pesakit (Gombak, Bt Caves, Selayang, Ampang, Cheras, Sungai Buloh, K.l, Selangor)

Testimonial pesakit resdung kronik dan masalah kulit muka dan badan. Dengar sampai habis😁👍

Lebih 10thn mengalami resdung. Telah buat rawatan Pakar ent utk operation.kos diperlukan lebih kurang rm35 ribu.tidak ada Jaminan lepas rawatan lendir resdung tidak akan keluar lagi. rata2 ramai pesakit lepas buat rawatan resdung kaedah moden di hospital Pakar Lelehan lendir tetap keluar dan lebih kronik. Ini yang saya di fahamkan oleh Doktor Pakar. Dan saya juga di nasihat kan utk buat rawatan alternatif. 

Dengan bincang Dr Pakar, dan isTeri saya tidak mahu buat operation. saya akan buat rawatan alternatif . Alhamdulilah kakak Ipar telah kenal kan saya dengan pusat rawatan alternatif umi sue yang ramai pesakit dapat kesembuhan setelah buat rawatan.

Kos perubatan juga tidak lah Mahal jika nak di bandingkan kos operation rm35 ribu. tanpa Jaminan, kata kamaron.

Jelas nya lagi dengan products 4 set Lengkap resdung dari pusat rawatan alternatif umi sue dan set mary jardin kos tidak sampai rm700.produk yang tahan 5 bulan rasa berbaloi dan mampu untuk semua pesakit milik. products resdung dan Mary jardin yang 100% products alami tanpa mechanical produk buatan anak-anak muda generasi islam. Pakar dalam perubatan sakit resdung dan kulit. Ini SANGAT membanggakan kita sebagai umat islam.

Saya seru rakyat Malaysia yang ada masalah resdung, sakit kulit datang buat rawatan alternatif dulu sebelum buat operation.

Sementara itu, umi sue pengurus pusat rawatan alternatif umi sue pula berkata sebelum buat rawatan keadaan tn kamaron Sangat kronik. Suara sengau sukar di fahamkan percakapannya. Nafas juga berbau. Penglihatan kabur dan kulit muka gatal. Setelah buat pemeriksaan rapi di dapati tahan resdung beliau stage 3. Lebih lebih rongga hidung bengkak, sumbat, dan berdarah. Saya juga djfahamkan setiap hari guna tuala lebih 10 helai sebab Lelehan resdung yang sentiasa mengalir.

Alhamdulilah dalam masa lebih kurang 1 jam buat rawatan resdung dengan guna set resdung, produk Mary jardin lendir resdung pada hidung, tekak dapat di keluar dengan banyak. nafas tidak berbau, muka, mata tidak gatal dan berat lagi. telinga juga tidak gatal dan boleh dengar kembali.

Saya juga harap pesakit di luar sana setelah dapat nasihat doktor Pakar mereka harus buat rawatan alternatif dahulu sebelum buat operation. ramai pesakit kita yang sudah buat operation masalah resdung lagi tambah kronik.

Orang ramai boleh datang buat rawatan alternatif dengan hubungi kami di talian 011-27824633,03-61772506

Fb:#rawatan alternatif umi sue

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI