Tuesday, April 11, 2017

Buat Rawatan Alternatif Atasi Resdung Jimat Bajet Dari Operation


Tommy dari sabah juga pernah terfikir ingin buat rawatan Pakar e.n.t di hospital. Namun atas nasihat kawan-kawan yang pernah buat rawatan dan operation sehingga rm35 ribu  hajat nya terbantut kerana kos tinggi dan ada yang sudah operation tetapi hidung tetap juga berair dan tersumbat.


Beliau berkata, atas masalah kos rawatan yang tinggi di hospital pakar e.n.t maka saya pilih buat rawatan alternatif. sangat jimat, bajet pun kecil dan saya dapat rasa selepas buat rawatan di sini tiada lagi masalah resdung .


Beliau yang bekerja hospital telah berbincang dengan doktor dan telah mendapat nasihat  dengan buat rawatan alternatif dahulu sebelum buat operation, ujarnya.Image may contain: 1 person, smiling, textKata Tommy, selepas saya buat rawatan terapi resdung di pusat rawatan alternatif health umi sue care, saya benar-benar rasa gembira kerana tiada lagi masalah gatal pada muka, mata, hidung. Nafas sangat Laju. Hilang bau busuk pada pernafasan, tekak dan hidung. Mata juga nampak semakin terang dan jelas.Lendir resdung sudah hilang, jika tidak saya terpaksa bernafas melalui mulut juga. Rasa sesak dan terseksa juga.

Saya harap tidak lagi kerap ambil cuti sakit yang boleh menjejaskan rekod kerja saya di sebabkan sakit resdung yang sangat memberi kesan buruk pada kesihatan saya, ujarnya.


SELAMAT TINGGAL RESDUNG, ujarnya dengan senyum gembira.Orang ramai yang ingin buat rawatan alternatif seperti resdung, bekam, urat saraf, urutan mmt, urut refleksologi, mandian sauna herba asli, mandian aura, mandi bunga, perubatan syifa boleh call


Hubungi Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care untuk booking rawatan alternatif. 017-3483840 / 011-56552412


fb : Health Alternatif Umi Sue Care

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI