Sunday, March 8, 2015

KURSUS JUTAWAN GAHARU

Ybhg Ustaz, Datuk/Datin/Tan Sri, Tuan /Puan


JEMPUTAN BENGKEL JUTAWAN GAHARU 26 APRIL 2015

Perkara diatas adalah dirujuk. Di doakan semoga Ybhg Ustaz, Datuk/Datin/Tan Sri, Tuan /Puan dikurnia Kesihatan dan nikmat Iman dalam beribadah kepada Allah SWT.
Dengan keadaan ekonomi Negara yang semakin meningkat sudah pasti memberi tekanan kepada rakyat. Justeru semua pihak akan berusaha keras menaikkan ekonomi keluarga lebih - lebih lagi GST akan bermula bulan april yang menjadi mimpi ngeri kepada rakyat. Berbagai cukai diberi. Rakyat terpaksa menanggung berbagai tekanan ekonomi sedangkan peluang pekerjaan untuk golongan muda sangat tipis.

Justeru, bagi anak-anak muda yang lepasan universiti , golongan belia yang sukar mendapat pekerjaan sertai kami untuk menjadi usahawan gaharu tanpa sebarang modal. Bekerja sendiri dengan membina pendapatan yang lebih lumayan.Jangan berputus asa teruskan usaha untuk membina ekonomi sendiri untuk membantu keluarga.
 

Bagi membantu semua pihak, saya mempelawa semua rakyat tanpa kira umur, bangsa mengikuti Bengkel Jutawan Gaharu. Bengkel ini akan disampaikan oleh Dr Baharuddin Salleh, Mantan Profesor Patologi Tumbuhan, USM dan Tn Faizul Anuar, Wafiqah Nursery Sdn Bhd.

Sehubungan itu dengan sukacitanya  pihak kami berbesar hati  ingin menjemput syarikat Ybhg Ustaz, Datuk/Datin/Tan Sri, Tuan /Puan menghantar kakitangan  dan  bakal usahawan muda mengikuti bengkel ini.  Di sertakan tentatif Program dan borang penyertaan untuk tindakan.

Berikut adalah tarikh di tetapkan:

Tarikh : 26 April 2015 (Ahad)
Masa  Daftar : 10 ppagi 
Masa akhir  program:  4 petang  
Tempat :  Kompleks Warisan Baiduri Greenwood Gombak , Selangor D. Ehsan
Yuran : RM 250 SEORANG TERMASUK MAKAN, FILE , BUKU NOTA, MODUL  Dan Sijil
Umur : Terbuka kepada   Belia dan Dewasa.  Pendaftaran di buka sekarang.

Sebarang pertanyaan untuk penyertaan sila hubungi : 013-6893185 / 011-14386142 / 011-32611427

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI