Thursday, August 31, 2017

Rawatan Mata Bengkak,Mata Merah, Bawah kelopak mata hitam dan Bintik-bintik kecil kolestrol , Gombak, Batu Caves, Selayang, Kg Pandan, Cheras, Selangor, Kuala Lumpur, Rawang

Kadangkala saya segan berjumpa pelanggan Dan rakan2 bila ramai Yang tegur Mata saya bengkak,merah,bawah kelopak Mata saya Ada tanda2 kolestrol.memang saya Ada darah tinggi Dan buat Rawatan dengan hospital. Dengan masalah yang saya hadapi sampai ramai cakap macam saya tak cukup tidur, ambil Dadah le sebab Mata merah,Lebam,bengkak. Walhal saya ahli sukan.memang aktif, Kata rozmin.

Tambah beliau lagi, Saya sudah buat pemeriksaan Doktor hospital mereka sahkan saya mengalami darah tinggi,kolestrol, masalah buah pinggang, dan Resdung.

Image may contain: one or more people and close-up
Hari ni sudah peringkat tak boleh kawal Sakit pada kepala,Mata,muka Dan telinga. Alhamdulilah Nasib baik saya dapat posting Rawatan Health Alternatif Umi sue Care Dan buat temujanji untuk Rawatan.

Dalam masa 1 jam banyak kahak, lendir Resdung dapat Di keluarkan. Mata saya Yang gatal, stress, hitam bawah kelopak mata   Dan berair juga hilang. Pandangan mata   nampak lebih cerah.

Masyarakat Di luar Sana Yang Ada masalah Resdung atasilah dengan segera.jangan jadi macam saya 5thn Ada Resdung hanya buat Rawatan Resdung Cara asap tapi tak boleh membantu.

Dengan Cara buang lendir ni saya dapat rasakan Rawatan Yang sangat Berbeza, Kata rozmin selepas buat Rawatan Di pusat rawatan ini.

Hubungi Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care  untuk booking rawatan alternatif.  017-3483840 / 011-56552412

fb : Health Alternatif Umi Sue Care

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI