Wednesday, September 11, 2013

Pendafatran Tuisyen LASAK Darjah 3-5

Salam sejahtera insyaallah tuisyen latih tubi subjek kritikal (lasak) akan di buka untuk darjah 1_5 di  Sekolah Sri Al-Huda, Gombak (Dekat Sekolah Kebangsaan Sg Pusu dan UIA).  

Ibubapa di jemput daftar anak-anak ikuti tuisyen lasak.

Berikut adalah subjek kritikal :

Matematik, B. Inggeris, Dunia Sains Teknologi dan Bahasa Arab.

Yuran : Pendaftaran : RM50
Yuran Setiap Subjek : RM50
Buku Latihan dan Kertas Exam Setiap bulan per subjek : RM30
Yuran Makan sebulan RM20.
Kenangan bersama  3000 pelajar di Dewan Jubli Saat Akhir Exam


Bagi anak-anak yang masih tidak boleh membaca umur 4 _7 tahun , Tuisyen lasak sedia membantu dengan ikuti kelas intensif membaca Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Yuran Setiap subjek RM60. Pendaftaran RM50. 

Sebarang pertanyaan hubungi talian 0136893185.

Pendaftaran sentiasa dibuka tiada tarikh tutup.Terima kasih.

Jom Heret Motor Protes Harga Kenaikan Minyak


1. Insyaallah, pada hari jumaat ini 13 Sept 2013 jam 5.00 petang akan diadakan satu gimik PROTES kenaikan harga minyak dengan mengheret motor sejauh 1 Kilometer.


2. Bermula dari R & R Sungai Buloh ke utara. Insyaallah protes ini akan dipimpin oleh Timbalan Presiden GESA al Fadhil Ustaz Zaharudin Mohamad. 

3. Sementara saya sendiri selaku Presiden GESA bersama rakan - rakan Jabatan AMAL Kawasan Temerloh akan berkumpul di Padang Awam Kubang Gajah pada hari dan masa yang sama sebelum mengheret motor sejarak 1 kilometer sebagai gimik bantahan rakyat terhadap kenaikan harga minyak.

4. Semua warga prihatin dijemput hadir bersama menyertai gimik bantahan ini dengan motor masing - masing. Kepada mereka yang tiada motor juga boleh hadir dengan berjalan bersama kami sambil membawa banner bantahan. Insyaallah rakan - rakan DACS dan ARC tempatan akan turut bersama.

5. Sebarkan pada semua.

Ketua Pemuda PAS Malaysia.

Terbongkar Gaji Fathul Bahri di Bayar UMNO


Dr. Asri telah mendakwa dalam tweeternya berkenaan gaji individu yang di katakan Fathul Bari. Jikalau benar dakwaan Dr. Asri, maka terjawablah kenapa Fathul Bari beria-ria benar mempertahankan Umno dan pemimpinnya dalam isu-isu yang membangkitkan kemarahan rakyat.Terbaru, Fathul Bari mengeluarkan 'fatwa' kenaikan harga barang adalah ketentuan Allah ekoran pengumuman kerajaan memotong subsidi 20 sen petrol RON95 dan diesel. 


'Fatwa' tersebut telah mengundang kritikan hebat dari ahli akademik, pemimpin politik dan orang ramai..

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI