Monday, March 20, 2017

Akibat Tak Buat Rawatan Resdung.kesihatan Terganggu (Murah berkesan) Selayang, Gombak. bt Caves, Ampang, Petaling Jaya

Jangan pandang remeh dan sikap tidak peduli jika kita sering selsema . Hidung berair berpanjangan , kerap sakit kepala,kata pn ida.

Menurut pn ida, beliau mengalami resdung sejak 15thn Lalu. Tapi tak lah serius.beliau selalu fikir selsema , sakit kepala, demam perkara bisa. Amik ubat je boleh hilang. Tetapi tanggapan nya Salah. Ini Jelas bila buat pemeriksaan di hospital doktor sudah cek kata resdung, dan beri ubat tetapi tak hilang.

Dalam masa 2 minggu ni keadaan semakin rumit Hingga sukar buka mata, kelopak mata gatal, Bengkak, hidung terus tersumbat hingga sukar Bernafas. Beliau sangat bimbang dan suami suruh buat rawatan alternatif .
Tambah ida lagi. Alhamdulilah selepas buat rawatan resdung di pusat rawatan alternatif umi sue saya dapat bernafas dengan baik. Hidung tak berair dan tersumbat lagi. Mata nampak lebih terang, kepala muka juga sangat ringan.

Saya nasihat kan masyarakat luar di sana Bertindak lah dengan segera merawat resdung jika kita selsema berpanjangan , kerap demam dan sakit kepala, serta kelopak mata hitam dan Bengkak.

Jangan kita ambil ringan dengan makan ubat je. Katanya dengan lahir kan rasa syukur selepas buat rawatan.
Untuk keterangan lanjut dan rawatan resdung call 011-27824633,03-61772506.

Layard Fb. #rawatanaltnatifumisue
Http://nsuhailaenterprise.blogspot.my

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI