Monday, January 5, 2015

Pest Control Kawalan Serangga perosak sedia perkhidmatan terbaik

Anda mengalami masalah  serangga perosak seperti anai-anai, kutu, unggas, lipas, semut, tikus, nyamuk di rumah, pejabat, sekolah dan institusi pengajian tinggi??.


Jangan risau kami dari Terminex Pest Control sedia membantu anda tangani masalah tersebut. kami pakar dalam bidang kawalan serangga perosak lebih daripada 30 tahun.

Kami memberi perkhidmatan terbaik untuk anda. Hubungi kami segera dengan membuat pemeriksaan percuma dan sebut harga yang rendah dan berpatutan. 

Bertindak segera sebelum merebak lebih parah. Jangan biarkan tikus bermaharajalela kerana kencing tikus boleh membawa maut. 

Lindungi keluarga anda daripada maut akibat serangan serangga perosak, harta rumah anda rosak akibat anai-anai.

Call : 013-6893185 / 017-2436875

Tuisyen Subjek Kritikal Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah. Pendaftaran Di buka

Salam.. Mohon sebaran pihak moderator dan semua sahabat.

Cuti sekolah akan tutup tirai lagi 5 hari. Sudah tiba masanya ibubapa membuat persediaan anak-anak ke kelas tuisyen bagi membantu anak-anak membuat persedian awal. Lebih-lebih lagi yang akan menduduki peperiksaan penting.

Ibubapa boleh mendaftarkan anak-anak mengikuti Tuisyen Latih Tubi Subjek Kritikal (LASAK). Pendaftaran masih dibuka dan tempat terhad. Disertakan borang daftar dan maklumat mengenai Tuisyen LASAK untuk tindakan dan perhatian sewajarnya.

Sila hubungi 013-6893185 / 017-2436875 . Sekian Terima Kasih

Fb : Kelas Tuisyen Latih Tubi Subjek Kritikal LASAK

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI