Sunday, December 6, 2015

Ayahchik dungun rawatan Kanser tradisional di Gombak LDS Health SPA 26/12/2015

Gombak 6/12/2015: Menanti kehadiran ayahchik yang baru habis membuat rawatan tradisional bagi membantu pesakit kronik (Kanser, barah hati, gout, stroke, kencing manis, darah tinggi dan lain-lain  di  Batu Caves, Selangor  selama 3 hari . 


Gombak : Alhamdulilah Barang perubatan ayahchik mula masuk di  LDS HEALTH SPA harini untuk program sehari bersama ayahchik di Pusat Rawatan Alternatif    pada 26/12/2015 Sabtu. Beliau sukar untuk bertemu kerana kesibukan menjalankan tugas sebagai perawat yang sangat terkenal perubatan tradisional. 

Beliau sentiasa di buru para pesakit kronik untuk dapatkan perkhidmatannya. Jangan lepas peluang untuk berubat di LDS Health SPA bersama ayahchik. Pembayaran rawatan ayahchik seikhlas hati . Yuran pendaftaran RM50 bagi kerja-kerja pengurusan program dan penyediaan makan dan minum pesakit yang telah membuat pendaftaran. Termasuk menjadi Ahli LDS HealtH SPA seumur hidup. Bayaran pada ayahchik seikhlas hati.

Jika anda masih belum  membuat pendaftaran program sila bertindak segera agar tidak berlaku kesesakan pendaftaran pada 26/12. Keutamaan Pemeriksaan ayahchik akan diberi kepada mereka yang telah membuat bayaran. Pesakit akan dapat nombor giliran dan waktu yang telah di tetapkan. Bagi yang tidak membuat bayaran program sila tunggu giliran rawatan yang mungkin akan habis waktu malam insya-allah. Justeru call kami segera. 

Dapatkan nombor giliran terawal anda secepat mungkin.Bawalah insan tersayang  terutama (ayah/ibu, anak, isteri/suami) berubat dengan cara alternatif bersama ayahchik.

Insyaallah dengan izin allah mereka diberi kesembuhan. Jangan berputus asa membuat rawatan kanser, gout, stroke, bress kanser, barah hati dan lain-lain rawatan.

Ramai yang dulu menderita sakit kronik telah kembali pulih dengan membuat rawatan bersama ayahchik dengan izin allah.  Setiap penyakit ada ubatnya.
call  LDS Health SPA 011-27824633.

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI