Tuesday, August 9, 2016

Seminar Pecutan Akhir UPSR, SPM 2016 Jom Daftar ..Tempat Terhad

UPSR Semakin hampir... Ada antara anak-anak dapat demam peperiksaan apabila memikirkan soalan-soalan peperiksaan. Berbagai perasaan dirasa bimbang dan cemas,  khuatir jika apa yang di pelajari dan di baca tidak keluar..

Begitu juga perasaan ibubapa / penjaga melihat anak-anak yang bakal menduduki peperiksaan penting. Nampaknya aura peperiksaan sudah sangat terasa kerana bagi peperiksaan UPSR hanya beberapa minggu lagi dan peperiksaan SPM hanya 2 bulan lagi .

Jangan bimbang kami konsultan pelajar N Suhaila Enterperise dengan kerjasama Umi Sue Enterprise dan Masjid As-Syariff Simpang 3 Gombak akan mengubat keresahan pelajar dan ibubapa / penjaga untuk memberi semanat motivasi , skill jawab soalan dengan berkesan dan mantop!!!.

Jangan bimbang guru-guru yang dilantik berpengalaman membuat buku dan kertas peperiksaan. Mereka sangat berpengalaman menyediakan soalan-soalan peperiksaan. Insya-Allah kami akan membantu anak-anak Tuan / puan sebaiknya bagi persediaan akhir dengan melakukan lonjakan pecutan akhir peperiksaan.  

Juseru, dengan sukacitanya pihak kami ingin menjemput  anak tuan / puan  ke Seminar  Pecutan Akhir Super UPSR Skor  6A, dan Seminar Pecutan Akhir Super SPM Skor 9A, 2016. PENDAFTARAN KINI DI BUKA..

Berikut adalah tarikh di tetapkan :-

1) SEMINAR PECUTAN AKHIR  SUPER UPSR SKOR 6A
 
Tarikh : 20 & 21 Ogos 2016 (Sabtu & Ahad)

Tempat : Dewan Kuliah Masjid As-Syariff Simpang 3, Gombak Bt Caves, Selangor

Jam        : 9 pagi- 5:30 ptg

Yuran    : RM 120 selepas diskaun

(File, Alat tulis, air mineral water, makan, buku nota, sijil)


2) SEMINAR PECUTAN AKHIR  SUPER SPM SKOR 9A 2016

Tarikh   : 22 & 23 Oktober 2016 (Sabtu-Ahad)

Tempat : Dewan Kuliah Masjid As-Syariff Simpang 3, Gombak  Bt Caves, Selangor

Jam        : 9 pagi- 5:30 ptg

Yuran    : RM 120 selepas diskaun

(File, Alat tulis, air mineral water, makan, buku nota, sijil)

Semoga usaha terakhir ini dan sokongan tuan / puan kepada anak-anak memberi kejayaan yang cemerlang kepada anak-anak... Mohon sebaran luas kepada saudara mara, kenalan tuan / puan agar mereka juga dapat di bantu untuk persiapan akhir peperiksaan.  

Saya sertakan surat jemputan, flyers, tentatif program. Sila download file yang dilampirkan.


Sebarang pertanyaan sila hubungi 011-27824633 /03-61772506.

Sekian terima kasih.

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI