Saturday, November 28, 2015

Gaout, stroke boleh diatasi dengan terapi ais bidara syifa


Gombak : Gaout yg dihadapi pakcik shahril semakin menjadi-jadi. 2 minggu beliau tidak boleh keluar terlantar sakit.
Baru-baru ini beliau ditemani pakcik harun mengiringi beliau untuk Dapatkan khidmat rawatan urut refleksologi dan terapi ais bidara syifa.

Jelas kelihatan sebelum menerima rawatan kaki beliau bengkak, merah kehitaman akibat gaout. 
Setelah buat rawatan  refleksologi dan terapi ais bidara syifa beliau sangat terkejut selepas buat rawatan  Kakinya yang bengkak dan hitam hilang.

Biiznillah (dgn izin allah) pakcik harun kembali sihat dan jalannya tidak gunakan tongkat lagi. Terima kasih tuhan kerana memberi kekuatan semua perawat lds health spa buat hg terbaik untuk Bantu mereka yang sedang di uji kesakitan.

Call lds health spa 011-27824633.

Bekam Muka dan Badan untuk Merawat Resdung

Gombak: Bekam.Muka sgt sesuai digunakan bg pesakit resdung yg mengalami gatal Muka dan jerawat batu hingga menanah. Ia jg bg pesakit yg dishir hinga wajahnya Terhijab@ nampak tua @hodoh.

1)ia membantu pesakit yg gatal kulit dan migrane yg teruk

2) menaikkan seri muka malah jerawat pd pipi mampu hilang dan kecut.

3) ia membantu wajah pesakit yg terkena sihir hingga hijab mereka tertutup.

4) alahan, kulit allergic

Bekam 1 cara membuang darah kotor pd wajah@ badan pesakit. Badan akan jd lebih ringan bertenaga.Ia akan hilangkan 72 jenis penyakit kronik.spt jantung, kolestrol, angin dlm bdn, migrain, sakit mata, sembelit, buah pinggang dll.

Nabi saw bersabda barangsiapa berbekam pasti mendapat rahmat dari allah swt (riwayat ahmad dan tabrani dari samurah r.a) Nabi sa bersabda brgsiapa berbekam pd hari 17,19 dan 21 thn.jijrah maka ia akan sembuh dari segala mcm penyakit. Hadis sahih sunan abu daud karya imam Al albani)

Call lds health spa utk rawatan alternatif bekam badan, Muka. Bekam angin dan bekam darah.
011-27824633@ 03-61772506

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI