Saturday, September 2, 2017

Rawatan Alternatif Bekam Atasi Kebas, lenguh pada Tangan, Kaki, Tulang belikat, Kerap Pitam.

Apakhabar ayah ibu anda Di kampung?? Moga mereka sihat. Kasihan Kedua Pasangan ini yang Membuat Rawatan terapi Bekam Dan Terapi Mata .usia semakin senja. Buat Rawatan Tanpa anak2 Di Sisi. 
 

Tn sukiman Dan pn tumina Rasa kerap Sakit kepala.setiap Kali nak bangun Dari tidur Rasa nak pitam.  Mereka  pernah jatuh Dalam tandas Dan katil. Mereka juga sering Rasa Tangan Kaki nya kebas. Selepas buat pemeriksaan tekanan darah mereka, Di dapatkan bp tinggi. Mereka mengalami darah tinggi,kolestrol Yang tinggi 10thn .hanya mengambil ubat hospital.tetapi tidak juga sihat Kata tumina. 

Ekoran Dari ITU Pasangan ini buat Rawatan Bekam Dan Terapi Mata Yang Ada katarak. Alhamdulilah lepas Rawatan mereka Rasa badan terlalu ringan,bangun Dari Katil tidak pitam,kebas Kaki Tangan juga tidak Ada lagi. Pandangan Mata lebih terang .

Anak2 bawalah ayah ibu mu rawatan.jangan biarkan mereka tanggung Sakit seorang diri. Kasihani mereka spt mana mereka kasih Kita waktu kecil. 

BERIKUT 10 tanda kolestrol Dan darah tinggi.

Jika anda @ ayah ibu anda mengalami 10 tanda2 seperti Di bawah,bertindak segera untuk buat Rawatan. Keadaan BADAN yang perlu bantuan BEKAM :

1 ) Selalu lenguh di Pinggang / Belakang
2 ) Terasa tegang di Bahu dan Leher
3 ) Sendi bengkak diserang GOUT
4 ) Badan lesu tak bermaya dan banyak angin
5 ) Selalu mengantuk waktu kerja dan memandu
6 ) Banyak jerawat di muka dan badan
7 ) Kepala diserang migrain dan vertigo sehingga sukar bangun
8 ) Kena makan ubat darah tinggi setiap hari
9 ) Ada masalah berkaitan wanita
10 ) urat saraf tegang hingga Di serang Sakit stroke

Merancang untuk terus sihat walaupun anda sudah pencen ,kesihatan anda tetap cergas Dan baik bebas Dari Sakit kritikal

No automatic alt text available. ------------------------------------------------
:: Info bekam ::
.
Kajian Ahli Saintis dunia telah banyak menemui bukti tentang kehebatan rawatan bekam yang mampu merawat shingga 72 penyakit. Bekam terbukti praktikal dan sudah diamalkan oleh manusia semenjak ribuan tahun lagi.

.
Bekam mampu membuang SEL darah kotor yang mati, toksid beracun dan angin di dalam badan. Sedutan Bekam menghasilkan ransangan pada sistem saraf yang tubuh untuk terus sihat dan mencegah penyakit kritikal.
------------------------------------------------
:: Khasiat selepas Bekam ::
Selepas darah kotor dan toxid dibuang melalui bekam, darah akan bergerak lancar kerana tiada gumpalan SEL darah mati dan toxid di dalam sistem darah. SEL darah baru akan terhasil untuk berkerja dalam sistem badan kita.
.

Image may contain: indoor

Badan akan cergas,ringan dan bertenaga di tepat kerja. Dapat meluangkan masa berkualiti bersama keluarga dan rakan-rakan tanpa alasan kesihatan. Tubuh badan terus sihat untuk orang tersayang setiap hari.
------------------------------------------------


Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care 


 menyediakan rawatan :: Bekam Darah Bekam Angin Rawatan Sakit Belakang @ Slip Disc Terseliuh sendi Urutan Tradisional untuk Lelaki & Wanita Fisioterapi Akupuntur Pemeriksaan kesihatan dengan mengguna Mesin mikro, pemeriksaan tekanan darah pesakit
Nasihat pemakanan Ubatan herba
(Dapatkan nasihat perawat kami sebelum anda membuat keputusan rawatan)
.
Pusat rawatan yang bersih , Mengikut Standard Procedure Bekam Klinikal. Jarum pakai buang dan Alatan di STERILE Perawat yang berpengalaman, profesional
....................................................................................


Cepat, dapatkan Rawatan dengan Harga PROMOSI.
* Bekam angin percuma
* Urutan Bekam 1 badan percuma
* Rawatan pesakit stroke
* Rawatan Resdung Tanpa asap.kaedah matikan kuman Dan buang kan lendir Resdung pd 6 deria (hidung,Mata,tekak,kahak,telinga,wajah)
* Rawatan refleksologi
* Rawatan Terapi mata
*Rawatan terapi ais bidara syifa 4s (sihir,saja,santau,sawan)

Macam mana kalau saya nak buat TEMUJANJI ?
--------------------------------------------------------------------
.Mudah je, Tuan/Puan/ENCIK/ CIK ikut arahan dibawah, info lanjut akan diberikan :
.
Hubungi SEKARANG !
.
Whatsapр untuk Booking TEMUJANJI kе :
-------------------- 


  017-3483840 / 011-56552412

fb : Health Alternatif Umi Sue Care

Dapatkan video2 testimonial pesakit Kami Yang ramai Di beri kesembuhan dengan izin Allah setelah gagal buat Rawatan Di hospital.


Health Alternatif Umi Sue Care

" KAMI PRIHATIN KESIHATAN ANDA"
*******************************

Mata sentiasa berair merah bengkak Tiada Lagi selepas buat rawatan alternatif terapi resdung cara buang lendir


Mata  sentiasa berair merah bengkak,Malam tadi anak nya shiven sukar tidur kerana tidak boleh bernafas. Mata gatal. Saya Risau keadaan nya Dan Hari ni saya Kena juga buat Rawatan alternatif Resdung,Kata Rajendran.


Menurut Rajendran perkara ini berlaku 2thn hanya bawa klinik amik ubat selsema dan spray sinus Yang Doktor beri tapi tidak nampak perubahan. Dan keadaan Kini jadi kronik akhir ini bila penglihatan Mata anaknya jadi kabur,merah Dan bengkak PADA sekitar Mata.

Shiven usia 9thn Yang dapat buat Rawatan terapi Resdung Rasa Sakit sekitar hidung Yang tersumbat Dan telinga Yang bengkak. Tetapi selepas buat Rawatan penglihatan nampak jelas, Mata kurang berair Dan merah. Bengkak PADA mata,muka juga hilang. Tiada lagi bunyi sesak nafas. Saya sangat puashati Rawatan diberi walaupun anak saya sukar Di rawat Dan mengawal diri ketika Rawatan diberi kerana sikapnya Yang manja. Kata rajendran.
 


 
Hubungi Pusat Rawatan Health Alternaif Umi Sue Care  untuk booking rawatan alternatif.  017-3483840 / 011-56552412

fb : Health Alternatif Umi Sue Care

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI