Wednesday, February 3, 2016

RAWATAN PENAWAR KANSER, GOUT, STROKE, JANTUNG, BUAH PINGGANG, SAKIT LUTUT AYAHCHIK DUNGUN

salam.. Berita gembira buat warga selangor. Negeri lain pun blh dtg.

InsyaAllah, Ayah Chik akan berada di selangor  spt berikut

Tarikh : 4/2/2016.Khamis
Waktu : 8pm- hingga selesai rawatan
Alamat : no55 jln 7 tmn selayang, bt cvs,selangor.

Call 011-27824633/ 03-61772506

Dapatkan no terawal.Makan minum pesakit disediakan.Keutamaan rawatan akan diberi kpd mereka yg sdh buat bayaran keahlian pusat rawatan altetnatif seumur hidup rm50 hanya 1 x saja bayar. Bagi pesakit yg telah berdaftar tidak  perlu buat bayaran keahlian lg.

Hanya pesakit baru saja rm50 utk daftar keahlian seumur hidup.

Bagi mereka yang mengidap penyakit cancer, tidak kira lah sama ada cancer darah, cancer rahim, cancer lender, cancer payudara, cancer paru-paru, cancer usus, cancer hati.. Datanglah berjumpa Ayah Chik. Dengan izin Allah, sel-sel kanser akan mati di tangan Ayah Chik dan tidak akan merebak lagi, biizniLLAH..

Bagi mereka yang mengidap penyakit jantung pula, sama ada, jantung tersumbat, lemah jantung, akan by pass, stage 4.. insyaAllah, Ayah Chik akan sembuhkan kembali sakit jantung tersebut. Pesakit akan diminta untuk menarik nafas dan merasai sendiri perubahan setelah menerima rawatan. Jika masih semput dan sakit, Ayah

Ayahchik akan berikhtiar sehingga pernafasan pesakit lancar.

Begitu juga dengan pesakit stroke, angin ahmar, gout, sakit lutut, prostat, buah pinggang, kencing manis, darah tinggi, kebas-kebas bahagian tangan dan kaki, athma.. Dengan keizinan daripada Allah, Ayah Chik mampu untuk menyembuhkan penyakit-penyakit berkenaan.
"Semua penyakit ada ubatnya melainkan Mati"

*** Datanglah. bayaran seikhlas hati. Terpulang pada pesakit nak bagi ikhlas banyak mana. Dia tak kisah. Yang penting pesakit sembuh.

Harap simpan info ini agar boleh bagitau mereka2 yang sakit dan amat memerlukan rawatan segera. Insya Allah. Jazakumullah..

 Note; rm50 pendaftaran Keahlian pusat rawatan alternatif. waallhuualam,

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI