Friday, July 20, 2012

Jahat Nya Lidah Hasan Ali, bertaubatlah Datuk
Firman Allah:
“Mereka yang menuduh perempuan-perempuan suci dengan tuduhan zina dan mereka itu tidak dapat buktikan dengan empat saksi lelaki maka hendaklah mereka disebat sebanyak 80 kali. Saksi mereka tidak diterima selama-lamanya dan mereka itu adalah orang-orang fasik."(an-Nur (24): 4)

Nauzubillahhimin zalik.. Inikah ahli politik yang  semua rakyat Gombak undi selama ini? Sudah2lah tu  Datuk Hassan Ali. Bertaubatlah kamu.. Kembalilah ke jalan yang lurus dan diredhai oleh Allah SWT. 

Adakah Datuk sanggup menjadi orang yang fasik demi mencapai cita-cita politik Datuk ? Jika  Datuk Tak  takut dengan balasan didunia, takutlah dengan seksaan Allah SWT di Akhirat kelak!

Itupun kalau  Datuk masih mahu percaya wujudnya Hari Pembalasan!!!

Penulisan benar rasa sedih dan terkilan, sikap seorang pemimpin islam yang dulu dibangakan di DUN Gombak kini menjadi Agen UMNO Laknatuallah. 

Semakin hilang rasa hormat penulis padanya.. Inilah ujian Allah bagi umatnya yang sering mendabit dada. Di fikirannya hanya fikir duit..duit, dah nampak duit buat apa sahaja tanpa takut dengan pembalasan Tuhan kelak.

Teringat sungguh kata-katanya dalam ceramah, setiap mesyuarat, fitnah merupakan pakaian UMNO, sekrang ni fitnah yang sering dilontarkan Datuk juga menjadi pakaiannya.

Moga Ramadhan ini diberi hidayah kepada Datuk untuk kembali ke pangkal jalan.. amiin ya rab

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI