Saturday, May 21, 2016

IBU GEMBIRA ANAK SEMAKIN PULIH DARI GANGGUAN SIHIR (MURUNG)

 https://www.facebook.com/lrawatanalternatifumisue/


Taman Selayang Bt. Caves 22/5/2016 : Alhamdulilah kesembuhan milik Allah yang memberi sembuh kepada umatnya yang mahu usaha, ikhtiar untuk merawat diri ketika di uji dengan gangguan sihir,saka,santau.

Salah seorang pesakit saya yang sudah sekian lama mengalami gangguan sihir hingga tidak mahu keluar rumah,bilik. Ibu mana yang tidak risau melihat anak nya di uji sakit begini.menurut ibu tersebut anaknya sudah lama sakit sudah dibawa merata tempat namun masih belum jumpa tempat yang serasi. Ibu menjadi bimbang bila ramadhan semakin hampir anak bujangnya hanya memerap dalam bilik.

Utk datang berubat disini juga anaknya tidak mahu.kata sihat.takde gangguan.namun ibu nya paksa juga.anaknya akur.Tiba di pusat rawatan alternatif umi sue.anaknya asyik nak larikan diri. Dia rasa gelisah dengar ayat3 ruqqyah yg dipasang.Umar hanya jawab bila di tanya keadaan dirinya.
Dia jawab pun macam tidak ada mood,mukanya nampak kusam, tidak ceria, susah nak senyum. dia juga ada beritahu kepada saya tidak mahu makan. Hanya mkan maggi untuk alaskan perut semua lauk ibu buat rasa basi,keliling rumah juga bahu tahi, bunyi guli, bunyi seperti cakar pada bumbung rumahnya. Tiap kali nak keluar rmh @ ruang tamu dia rasa takut,dengar bisikan pada telinganya. 9ini semua tanda ada gangguan sihir).

Saya tanya pada umar, bagaiman solat selepas sakit? Kata ibunya dulu anak nya rajin solat,Lps dia sakit asyik memerap dalam bilik. Saya tak pasti anak saya solat @ x..saya nasihatkan umar bahawa 1 kewajipan kita solat.kalu kita leka,suka duduk sendirian.  Tidak mahu jumpa ibu,ayah bagaimana kita nak bantu diri sendiri. Syaitan akan sedaya upaya melemahkan kita bila kita leka kepada perintah allah. mula di sinilah akan berlaku sakit kemurungan atau mental.

Lepas sesi kaunseling sy ruqqyah pesakit, buat persiapan terapi ais bidara syifa. Saya minta pesakit baca Alfatiha,3 qul, alqursi, ayat3 batalkan sihir. masa rendaman kaki di buat Umar mengelak,kata sakit perut. Saya izinkan dia kekuar.Ambil 30minit dia dalam bilik air..Lps tu saya suruh Umar rendam kaki lagi. Dia rasa pening,nak muntah. Saya suruh umar teruskan bacaan  untuk muntahkan sakit. Hampir 40minit buat rendaman kesakitan yang ada pada kaki,badan,pening kepala diizinkan allah kembali pulih. Lepas rendaman baru kaki nya kelihatan merah.dia mula nak tersenyum, berbual dengan saya. 

Kemudian saya minta ibunya bawa Umar mandi.Saya bimbang jika dia yang mandi sendiri memang jawab barang mandian terapi ais bidara syifa di buang memang orang sakit tidak suka buat rawatan.
Ibunya mandikan Umar.selepas mandi umar rasa kepalanya sangat sakit seperti dicucuk jaum. Saya kata jangan bimbang sebab segala sihir di atas kepala insyaallah sudah keluar. 

Menurut umar badannya sangat segar lepas buat mandian  terapi ais bidara syifa. Dia dapat muntah segala yang ada dalam perutnya.  Sebelum ini macam nak muntah tetapi aak sukar untuk keluar, tetapi lepas buat mandian dan rendaman ini alhamdulilah semua dapat di keluarkan. syukur alhamdulilah sambil dia tersenyum,Ibunya amat berharap moga anaknya sihat kembali seperti dulu.

Lepas buat rawatan kaunseling diberi lagi pada umar famly. Saya harap solat jemaah diadakan di rumah. Ayah ibu jgn dolat semdirian Lebih2 jika rumah, anak disihirkan. Saya minta Lepas buat pagar rumah nanti di pasang ayat2 ruqyah dirumah. Berikut disertakan testimonial dari ibu umar selepas buat rawatan anaknya. Alhamdulililah Lepas 2 minggu rawatan. Dia semakin pulih. allah beri kesembuhan pd nya. Ceria dan ingin berbual dengan keluarga kembali.

Ingin buat rawatan Call 011-27824633 @03-61772506. Tiap penyakit ada ubatnya melainkan mati. Waallahhualam

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI