Wednesday, August 14, 2013

Pembunuhan yang tidak disiarkan di tv Malaysia. Inilah yang berlaku di Mesir pada hari ini!

JIKA TAK MAMPU JUGA NAK DOAKAN, "AMIN" KANLAH DOA INI..

Pembunuhan yang tidak disiarkan di tv Malaysia. Inilah yang berlaku di Mesir pada hari ini!

Gambar sadis dari Medan Nahdhah hasil perbuatan As Sisi dan kuncu-kuncunya. Penyokong Dr. Morsi yang tidak bersenjata ini hangus dibakar sehingga syahid! Kemenangan akan sentiasa berpihak pada org2 yang benar. Kesombongan dan keangkuhan mereka hanyalah seketika, sama spt Firaun yang pernah berkuasa di bumi Mesir suatu ketika dahulu. Nantikan sahaja pembalasan dan azab bagi manusia2 yang berbuat kezaliman.10 Fakta Tragedi di Mesir|

1. Mesir diishtihar darurat selama sebulan bermula jam 4 petang tadi.

2. Jeneral Abdul Fatah As-Sisi mengarahkan tentera menembak semua penyokong Dr Morsi.

3. Sehingga kini seramai hampir 3 ribu orang telah mati syahid dan lebih 10 ribu orang yang tercedera, termasuk dari kalangan kanak-kanak, ibu-ibu dan wanita.

4. Semua yang dibunuh adalah mereka yang tidak bersenjata.

5. Ambulan serta bantuan perubatan dihalang dari memasuki kawasan himpunan dan tidak dibenarkan memberi bantuan kepada mangsa.

6. Jurukamera turut ditembak dari udara menggunakan helikopter tentera.

7. Dr Morsi terus ditahan di suatu tempat yang dirahsiakan.

8. Tentera telah memusnahkan semua pusat pengumpulan makanan dan pusat perubatan para penyokong Morsi.

9. Kerajaan haram Mesir menutup semua rundingan. Mereka akan terus membunuh mana-mana rakyat yang menyokong Dr Morsi.

10. Lebih ramai rakyat Mesir mula bergerak dari pelbagai daerah dan kampung masing menuju ke medan perang untuk menyokong Dr Morsi dalam mempertahankan kerajaan Islam Ikhwan Muslimin.

Ayuh kita doakan kehancuran musuh Islam dan kemenangan umat Islam..Insyaallah

Tahniah Pelajar LASAK, Result Exam 100%

Alhamdulilah dipanjat kesyukuran kepada Allah SWT  berkat usaha dan kesungguhan guru-guru Kelas Tuisyen Lasak akhirnya pelajar yang telah mengikuti LASAK telah berjaya memperolehi keputusan cemerlang ujian gerak gempur dengan 100%.

Ujian yang telah berlangsung pada Akhir Julai, 2013 baru-baru ini telah memeranjatkan ibubapa pelajar dan guru-guru SRI Al-Huda apabila melihat keputusan pelajar yang tidak disangka-sangkakan.  

Sebelum ini keputusan peperiksaan mereka tidak mencapai 100% dengan rate 50% tetapi setelah ikuti Kelas LASAK di Sri Al-Huda akhirnya pelajar dapat meningkatkan prestasi yang cemerlang. 

Semoga usaha yang dilakukan pihak LASAK dalam melahirkan pelajar yang berjaya dunia akhirat akan terhasil dengan baik. 

Akhir nya pihak pengurus LASAK mengucapkan terima kasih kepada Guru Besar SRI Al-Huda, Hajah Surayah Sarit,  Guru-guru dan ibubapa pelajar yang telah memberi kerjasama menyokong usaha murni ini dalam memastikan misi visi LASAK tercapai .

Selain melahirkan pelajar  berjaya dunia akhirat LASAK juga berusaha membantu membangunkan institusi kompleks pendidikan integratif dalam masa terdekat ini bersama semua pihak berwajib. 

Sokongan ibubapa pelajar dan masyarakat luar amat diperlukan. Insya-Allah 8hb September, 2013 sesi tahun 3-5 akan dibuka pendaftaran baru untuk pelajar-pelajar yang ingin ikuti LASAK. Sebarang pertanyaan sila hubungi 013-6893185.

Tahniah kepada semua pelajar lasak yang berjaya memperolehi keputusan cemerlang. Kami turut rasa gembira atas kejayaan anda semua. 

“Bersama Menyempurnakan Kecemerlangan Pelajar”

Pengurus Lasak 


Che Sue


SIMFONI KASIH TAUTAN HATI