Friday, October 23, 2015

Pusat Rawatan Bekam urat sering tegang, badan terasa berat, sering migrane.Gombak : Jika urat sering tegang, badan terasa berat, sering migrane. Perlulah membuat rawatan bekam.  En Aizad sering mengalami sakit seperti diatas. 


Beliau hadir ke Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100,  Batu Caves,S elangor untuk membuat rawatan bekam.

Tujuan membuat rawatan bekam membuang darah kotor,  membuang toksin dalam badan, ia juga mampu mengatasi masalah 72 jenis penyakit dalam badan. Call 011-27824633Kem Cuti Sekolah November 2015, Kem Pengurusan Jenazah Remaja Islam

Bila kita sudah tua tidak berdaya lagi siapakah diantara anak-anak yang akan menguruskan jenazah ibu ayah nya apabila kita kembali kerahmatuallah??

Apabila kita sudah tua siapakah diantara anak-anak kita yang akan bersama ibu  dan ayah nya disaat mereka perlukan kita??

Apabila kita sudah tua siapakah diantara anak-anak kita yang akan beri khidmat untuk bawa  ibu dan ayah nya ke klinik?

Siapakah diantara anak-anak kita yang akan menyuapkan makan ke mulut ayah dan ibu nya di saat badan ayah dan ibu nya tidak berdaya lagi?

Siapakah di antara anak-anak kita yang mampu menguruskan jenazah ayah dan ibunya apabila kita sudah kembali kerahmatuallah??

Siapakah diantara anak-anak kita yang akan menemani ayah dan ibu nya di saat kesunyian??

Justeru sebelum terlambat wajarlah ibu ayah melengkapkan ilmu fardhu kifayah kepada anak-anak agar mereka yang mampu menguruskan jenazah ayah ibunya. Beruntunglah ibu ayah yang apabila meninggal anak-anak mereka sendiri uuskan jenazah ibu ayahnya tanpa diserahkan kepada orang lain.

Ikuti kami dalam Kem Pengurusan Jenazah Remaja Islam bersama imam muda hizbur

Tarikh : 28-30 November 2015 , pendaftaran kini di buka
Tempat : SRA Sg Tua Baru
Masa pendafatran : 2 petang
Umur : 13-21 thn. Ibu bapa yang berminat untuk serta kem ini boleh juga daftar.
Yuran : RM200, Diskaun RM 180. 20 % Salun dan SPA
Penceramah : Imam Muda Hizbur.

Call 011-27824633 / 03-61772506

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI