Tuesday, June 2, 2015

Mesin Air Penapis Kesihatan Biolife Sistem Untuk Di Jual

KEBAIKAN AIR ALKALI BIOLIFE- Berminat call 011 27824633

Hanya dengan meminum 8 gelas air alkali setiap hari bukan sahaja membantu penghadaman, tetapi juga membantu menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam usus yang juga penyebab penyakit.

Mesin penapis Biolife mampu atasi opelbagai penyakit
Anda akan mula merasa kelainan dari luar dan dalam.  Kunci utama kepada proses ini adalah air. Seperti sungai yang memerlukan air mengalir, begitu juga usus. Lebih banyak air yang diserap maka lebih banyaklah "free radikal" yang dineutralkan, lebih banyak toksin yang dibuang dari sistem badan.

Dengan "oxidation reduction potential", saiz molekul air yang lebih halus dan beralkali bergabung untuk menjadikan Air Alkali sebagai Air terbaik untuk menyah-hidrat badan dan mengawal acidosis.

Kesihatan yang sempurna bermula dari usus yang bersih dan pembersihan bermula dengan Air Alkali.
 


molekul air
Seorang ilmuan Jepun Dr. Masaru Emoto dari Universiti Yokohama telah merintis kajian saintifik tentang molekul air. Beliau dengan tekun melakukan penyelidikan tentang perubahan molukel air. Hasil kajiannya mendapati air ternyata boleh “mendengar” kata-kata, “membaca” tulisan dan boleh “mengerti” pesanan. Dalam bukunya The Hidden Message in Water, Dr Masaru Emoto menghuraikan bahawa air bersifat boleh merakam pesanan, seperti pita magnetik atau compact disk. Apabila kata-kata yang baik diungkapkan pada air, didapati molukel air terbentuk seperti krsital yang sangat indah dan bersinar. Manakala apabila kata-kata kesat dan buruk diungkapkan kepadanya, molukelnya berubah menjadi buruk rupanya dan menggerunkan seperti sel barah. Ketika musik heavy metal diperdengarkan, kristal hancur

Minum lah air yang berkualiti untuk kesihatan sepanjang hayat

THE BEST WATER FILTER Pacific Bio Life Energy Water System

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI