Saturday, October 10, 2015

Sakit Resdung sejak sekolah. Rawatan Buang lendir Amat Selesa

Gombak : Sakit resdung sejak dari sekolah lagi amat memberi kesan yang teruk pada saya, kata Siti Nur Fatimah Binti Miskan.

Beliau berkata,  saya mengalami resdung sejak sekolah lagi. Rawatan mengunakan asap tidak berkesan.

Alhamdulilah dengan buat rawatan resdung dengan membuang lendir,  saya rasa begitu memberi keselesaan pada saya. Sebelum saya datang ke  Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise  mata saya rasa berat, muka terlalu gatah,  sukar mengeluarkan lendir dengan banyak. Kepala saya terasa berat dan kerap demam, ujarnya.


Sementara itu, Consultaht Health, Cik Puan Sue pula berkata,  Pn. Fatimah adalah seorang guru. Beliau tidak dapat memberi fokus apabila hidung kerap mengeluarkan lendir, mata gatal dan kepala sering sakit.

Sebelum  Pn Fatimah datang ke sini  wajahnya begitu pucat, lesu. Nafasnya Sesak. Muka terlalu gatal. Kelopak mata beliau juga nampak lebam. Beliau sering demam kerana gangguan resdung. Muka dan kelompak mata beliau semakin bengkak, katanya.

Dengan menerima rawatan resdung di sini,   Pn fatimah mengakui tiada lagi lendir pada hidungnya. rasa begitu selesa untuk bernafas.  Mata dan Muka tidak gatal lagi.  Beliau sangat selesa mendapat rawatan yang begitu baik dari consultant dan suasana  pusat rawatan yang agak selesa.

Menurut Cik Sue, orang ramai yang ingin  buat rawatan call 011-27824633 .   Perubatan yang digunakan adalah halal dan bahan herba tanpa sebarang bahan kimia.  Kami berada di lokasi No. 55, Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves,. Selangor

Kami sedia membatu  semua pesakit. Selain rawatan resdung, kami juga sediakan rawatan bekam, urutan mmt, urut 1 bdn, urutan refleksologi, salon dan spa. Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise adalah rawatan alternatif untuk lekaki dan wanita, katanya.

waktu operasi : Isnin, Selasa, Jumaat, Sabtu -Ahad : 9 pagi-10 mlm
Rabu : Cuti
Khamis : 9 pagi- 6 ptg

Editor : Khaulah Azwar

Resdung 15 tahun Hadapi Resdung _ustaz Sohor Bani Leman


15thn hadapi resdung- ustaz sohor bani lemanUtz sohor Bani leman 15thn menghadapi masaalah resdung.

Beliau tidak tahu diri nya menghadapi resdung. Kesukaran bernafas.


Hidung berdarah. Rasa kahak tersekat d kerongkong. Mata gatal dan hampir kabur.  Sukar dpt tidur dgn selesa hingga terpaksa meniarap utk dpt pernafas yg baik.


Alhamdulilah setelah Menerima rawatan resdung beliau rasa selesa.hidung tidak berair.Beliau rasa puas hati apabila lendir hidung yg tidak dpt keluar dgn banyak dpt di keluarkan dgn banyak.

Hanya dpt rawatan alternatif umi sue enterprise dpt keluarkan lendir resdung. Call 011-27824633

Posted by Azwar Khaulah on 10 October 2015

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI