Thursday, October 22, 2015

Kahak yang tersumbat, kepala sering sakit punca resdung hingga mata jadi kaburGombak 22/10: walaupun jauh Namun tetap berusaha untuk merawat resdung yang di alami siti rohea md saman.

Beliau berkata, saya berasal dari kedah sebelum ini pernah membuat rawatan resdung guna asap namun tidak berkesan.

Mata Saya semakin kabur terdapat selaput pada mata. Mata, Muka sering gatal. Sukar untuk saya mengeluarkan airmata walaupun kena asap. 

Namun setelah membuat rawatan alternatif umi sue enterprise saya Sangat berpuashati bila terapi resdung di buat dapat mengeluar lendir dengan banyak. Air mata dapat keluar juga. Terapi mata dibuat Sangat berkesan.

Saya rasa begitu selesa apabila kahak yang sukar dikeluarkan dapat keluar dengan banyak. Alhamdulilah saya bersyukur Akhirnya saya dapat jumpa pusat rawatan resdung dan rawatan alternatif yang lain. Produk di gunakan adalah bahan herba yang tidak  mengandungi bahan kimia. 

 Terima kasih kepada perawat  rawatan alternatif umi sue kerana membantu saya membuat rawatan disini.

Manak
ala cik sue konsultan kesihatan berkata alhamdulilah Akhirnya pn siti rohea dapat mengeluarkan lendir resdung dan kahak dengan banyak setelah menerima rawatan di sini. 


Saya difahamkan oleh beliau sebelum datang ke sini  beliau sukar bernafas.Mata dan Muka terlalu gatal. Kepala rasa sakit dan bengang. Selepas menerima rawatan pn rohea mengakui baru rasa selesa kerana dapat bernafas dengan baik dan telinga tidak berdengung. Kahak yang sebelum ini tersumbat setelah buat terapi tidak tersumbat lagi. Begitu juga dada rasa Sangat selesa jika tidak beliau sering sakit Dada kerana Kesukaran bernafas.


Orang ramai yang ingin buat rawatan boleh hubungi 011-27824633 , kata cik sue selepas membuat rawatan kepada pesakit yang mengunjungi pusat rawatan nya di gombak
Rawatan Alternatif Umi Sue , Resdung, Bekam, Urut, Refleksologi, Terapi Ais Bidara Syifa - Kelopak Mata Bengkak, nafas Berbau Akibat Resdung


Gombak : Gejala resdung yang kuat menyebabkan kelopak mata tn mohd nor mokhtar menjadi bengkak.

Katanya saya sudah lama menghadapi masalah resdung. Pernah buat rawatan di hospital dan rawatan kampung tetapi tidak berkesan.


Setiap pagi saya sering bersin, mata bengkak dan lebam. Nafas saya berbau busuk. Kadangkala nak bercakap dengan orang lain rasa segan.

Saya Harap dengan rawatan alternatif di Pusat rawatan altrnatif umi sue enterprise  dapat membantu saya mengatasi masalah resdung saya hadapi sekian lama.

Sementara Itu cik sue konsultan Rawatan alternatif, berkata tn mohd noor hadapi masalah resdung yang kuat hingga terdapat blok pada rongga hidung, kelopak mata bengkak.

Saya difahamkan beliu pernah buat rawatan di hospital dan secara kampung Namun berhenti rawatan. Apabila rawatan dibuat sekerat jalan ini menyebabkan resdung akan lebih teruk lagi. Sebaiknya biarlah buat rawatan 3x bagi memastikan rawatan dibuat berkesan.


Disini pesakit yang buat rawatan mereka boleh membeli produk resdung sementara menanti rawatan kedua. Mereka boleh buat sendiri di rumah, katanya. 


Mereka yang ingin buat rawatan alternatif boleh hubungi 011-27824633 , No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves, Selangor

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI