Sunday, August 14, 2016

Kesan Tidak buat rawatan resdung. 10 Tahun Derita Kawasan Lembah klang Gombak, Batu Caves, Hulu Klang

Batu Caves : 10thn mengalami resdung kronik.sesak nafas, nafas berbau hingga tidak selesa. lendir resdung banyak keluar setiap pagi hingga kerap sakit kepala, kata hajar.

Menurut beliau sebelum ini pernah buat rawatan resdung guna asap tetapi sekejep saja hilang gatal pada muka.lendir tidak leluar. Tetapi selepas buat rawatan terapi resdung dengan buang lendir ternyata tidak ada sesak nafas.bau busuk pada pernafasan dan lendir hingus, mata; muka yang gatal telah hilang. tiada lagi masalah pernafasan selepas buat rawatan terapi resdung di Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue .

Alhamdilah saya harap kesembuhan; sangat puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan di pusat alternatif umi sue.
 
Sementara itu, Umi Sue pula berkata, alhamdulilah masalah  resdung yang di hadapi  oleh hajar dapat di atasi. Sebelum membuat rawatan saya di fahamkan oleh beliau, dirinya agak sukar bernafas dengan baik kerana hidung tersumbat. Nafas berbau, kerap sakit kepala, muka dan mata sangat gatal. Kahak yang tersumbat sekian lama akhirnya dapat di keluarkan dengan banyak.

Suka saya nasihatkan bagi pesakit-pesakit yang mengalami masalah resdung walaupun  anda kerap bersin, mengeluarkan lendir pada pagi, petang atau malam adalah perkara biasa namun sebenarnya ia sanagat merbahaya pada kesihatan anda. Ia juga boleh bawa maut dimana mata menjadi kabur/ buta, hilang deria rasa untuk makan, deria pendengaran dan banyak lagi. Ambilah langkah yang bijak dengan buat rawatan alternatif.

Pusat Rawatan kami beroperasi setiap hari 10 pagi-10 mlm di lokasi No. 55 Jalan 7, taman Selayang, Batu Caves, Gombak, Selangor. Call 011-27824633 /03-61772506

Orang ramai yang ingin buat rawatan resdung, bekam, urut saraf, urutan pesakit stroke mandian terapi ais bidara syifa boleh hubungi nombor diatas.

fb: rawatan alternatif umi sue

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI