Sunday, October 4, 2015

kesan Tidak Merawat resdung 15 tahun Sukar tidur, mata hampir rabun-Ustaz Sohor Bani Leman

 Gombak: Penceramah terkenal Ustaz Sohor Bani Leman melahirkan rasa kesyukuran apabila derita yang ditanggung dengan mengalami sakit resdung selama 15 tahun kini semakin baik.

Beliau berkata, "saya tidak tahu selama ini saya mengalami sakit resdung. Sudah 15tahun saya mengalaminya apabila pernafasan saya berbau busuk, sukar untuk tidur. Setiap malam apabila hendak tidur saya terpaksa tidur meniarap kerana kesukaran bernafas".
Ustaz sohor Bani Leman 15hn mengalami resung, sukar tidur, hampir mata rabun

"Baru -bari ini apabila saya mengeluarkan lendir hingus saya dapati keluar seekor ulat dalam hidung saya. Mata saya semakin kabur untuk membaca buku. Saya sudah cuba berbagai cara untuk merawat namun gagal. Rawatan di Hospital hanya memberi ubat tahan sakit namun Doktor tidak memberitahu saya sakit apa.

Alhamdulilah, akhirnya setelah saya membuat rawatan alternatif umi sue enterprise  akhirnya saya rasa terlalu bersyukur dengan dapat mengeluarkan lendir resdung begitu banyak sekali. Saya Rasa dapat menikmati udara Allah yang telah saya hilang  nikmat untuk menghirup selama 15tahun. Saya rasa rindu untuk menghirup udara Allah dengan selesa. Justeru saya menyeru orang ramai sekiranya sakit berusahalah membuat rawatan alternatif sekiranya merawat di hospital tidak berhasil. Perlu berubat terus menerus sehingga pulih, ujarnya.

Sehubungan itu Konsultan  Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise,  Cik Su berkata alhamdulilah saya bersyukur pada Allah kerana dapat merawat salah seorang penceramah yang sangat terkenal Ustaz Sohor Bani Leman. sudah sekian lama saya dan rakyat malaysia tidak mendengar kuliah beliau di kaca Tv. Rupa-rupanya kesihatan beliau yang tidak mengizinkan bahkan beliau sibuk dengan urusan lain. Namun beliau masih memberi ceramah di masjid- dan surau, katanya.
Puas Hati dapat keluar lendir yang 15thn tidak terkeluar.


Cik Su berkata. Pesakit yang mengalami resdung perlu ambil tindakan rawatan segera. ramai yang ambil sikap sambil lewa dan tidak peduli dengan sakit yang dialami.

Pesakit hanya anggap sakit yang dialami dengan bersin, kerap selsema, megalami migrane, rambut gugur dengan banyak, mata bengkak adalah perkara biasa.

Untuk pengatahuan masyarakat  sekiranya mereka mengalami tanda-tanda resdung iaitu kerap bersin, mata kabur, kerap migrane, rambut gugur, nafas berbau, mereka perlu buat rawatan segera kerana pernah terjadi patient (pesakit) saya mengalami sakit sehingga mata menjadi buta. Hilang deria rasa, apabila mengeluarkan lendir, lendir tersebut berdarah. ini peringkat bahaya. Pesakit perlu buat rawatan segera.  Pesakit perlu Sayang kan mata mereka. Apabila mata menjadi buta ia merupakan satu kerugian besar hilang nikmat penglihatan yang allah berikan pada semua umatnya.

Menurut cik Sue rawatan alternatif yang dibuat dengan membuang lendir. Pesakit akan diberi rawatan dengan buang lendir dengan menggunakan serbuk, toner. Pesakit akan diberi urutan membuang lendir resdung. rawatan ini tidak sakit dan tidak menggunakan asap. Ia sangat moden dan pesakit rasa sangat selesa. Rawatan kita buat adalah rawatan alami. Produk adalah bahan-bahan herba yang tidak menggunakan bahan kimia.

Rawatan tidak sakit, sangat selesa
Kata beliau, orang ramai yang ingin membuat rawatan alternatif boleh hadir di lokasi No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100,   Batu Caves, 68100, Selangor  Tel No. 011-27824633.

 Kami bermula jam seawal 8 pagi sehingga 6 petang Isnin-Ahad. Rabu dan cuti umum adalah cuti. Sekiranya pesakit tidak sempat buat rawatan hari biasa kerana kerja mereka boleh buat rawatan waktu  malam dengan membuat temujanji di talian  seperti diatas. 


Selain rawatan resdung kita juga membuat rawatan bekam, urutan MMT, Urutan Refleksologi, Urutan Bersalin, Salun Rambut, Facial Tortok Spa Pengantin, Mandi Aura Puteri, Manicure, slimming, Make-up dan banyak lagi, Insya-Allah hpesakit yang menerima rawatan akan rasa selesa dan puas hati dengan perkhidmatan diberikan dengan harga rawatan berpatutan,  ujarnya.


Editor : Khaulah Azwar.

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI