Saturday, December 10, 2016

Peluang Pekerjaan Pelajar Lepasan Universiti

Alhamdulilah selesai slot 1 kursus rawatan alternatif bekam medic.20 peserta berjaya ikuti kursus ini.
jika anda minat esok 11 Disember 2016 ahad,jam 10am, 55 jln 7 tmn selayang, bt caves, selangor.
Kebaikan belajar bekam bukan hanya utk kebaikan diri sendiri tetapi bila dpt ilmu bekam mereka blh merawat ahli keluarga sendiri.

Bagi pelajar lepasan universiti yg masih tak dpt kerja mereka boleh belajar bekam dan business bekam.yg penting niat utk rawat org sakit. kedua baru utk cari rezki. ini bg bantu anak2 muda agar tak jadi penggangur terhormat dan tak terlibat aktiviti kurang sihat krn tak dpt peluang pekerjaan.

Insyaallah usaha sgh2 rezki ada mana2. kata ustaz saya masa d vokasional dulu. jika kita bljr arkitek tak semesti kena jd arkitek. kita boleh kembangkn ilmu jd jurutera, doktor dan lain2. dunia pekerjaan semakin mencabar..

Anak malaysia sukar dpt peluang pekerjaan kerana faktor ekonomi. banyak syarikat lebih suka ambil pekerja bangladesh, myanmar utk bekerja dgn syarikat mereka bg jimat kos. jadi perlu anak2 malaysia generasi muda kembangkan bakat mereka. tk utz ada benar kata guru saya dulu selalu nasihat prlajar nya agar belajar ilmu lain untuk kebaikan diri sendiri.

So takde alasan utk tidak tuntut ilmu lain dgn belajar bekam.
terima kasih pn tumisah 58thn minat bljr dlm bidang rawatan.bakal pencen tak lama lagi. beliau, pesakit saya sblm ni.skrg jd student saya pula. anda pun blh jg.

Jumpa esok.boleh walkin jika minat belajar bekam. call 011.27824633. mohon sebaran luas video ini agar sama2 bantu pesakit dan anak2 muda yg tak bekerja.

fb. rawatan alternatif umi sue

Kursus Rawatan Alternatif Bekam (Batu Caves, Gombak, Selayang,Kg Pandan, Selangor, K.L)

 


Kursus Alternatif Rawatan BEKAM Yang Akan Mengajar Anda Ilmu Bekam Teori Dan Praktikal Dari A Sampai Z Dalam Masa 1 Hari Sahaja.

(Tiada Rahsia Yang Perlu Disimpan)
Selesai kelas anda sudah boleh melakukan bekam ke atas diri sendiri dan orang lain walaupun tidak memiliki apa-apa  pengalaman tentang bekam sebelum ini.


Jika ANDA ingin tahu bagaimana anda boleh menjadikan bekam sebagai satu peluang perniagaan yang menguntungkan , saya sarankan anda hadiri kelas ini. Nak tahu bagaimana untuk sertai kelas ini dan mula bisnes bekam sila teruslah daftar diri bagi ikuti kursus alternatif bekam.

Anda boleh pilh tarikh yang sesuai bagi ikuti kursus ini. 

Tarikh : 11 Disember 2016 (Ahad) - 10 pagi- 3ptg
            : 17 & 18 Disember 2016 (Sabtu , Ahad)  - 10 pagi- 3ptg 
            : 24 & 25 Disember 2016  (Sabtu, Ahad)- 10 pagi- 3ptg 
            : 31 Disember 2016 (Sabtu)-10 pagi 3 ptg

Tempat : 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor D. Ehsan

Yuran : RM350 (sijil, makan diberi)
 

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI