Sunday, May 21, 2017

PERCUMA RAWATAN RESDUNG , BUANG LENDIR, KAHAK (SELAYANG, BATU CAVES, GOMBAK, AMPANG, CHERAS, SELANGOR , K.L)

Image may contain: text
  

Insya-Allah hadirnya ramadhan, saya juga ingin mendapatkan lebih pahala membantu dan meringan beban pesakit-pesakit resdung, gangguan sihir, masalah saraf, masalah mata dan lain-lain. 

Nak tahu apa dia??Ok Baca sampai habis:)Tawaran sehingga 30 ramadhan (1 bulan puasa). Rebut lah peluang keemasan ini.


 Berbagai jenis rawatan alternatif, perubatan syifa di sediakan untuk anda.


 Rawatan Resdung: Pesakit yang buat rawatan terapi resdung  dengan membuang lendir-lendir yang terdapat pada rongga hidung, kahak mereka akan dapat PERCUMA pemariksaan Rawatan Resdung:

Selain itu dengan buat rawatan resdung buang lendir, mati kuman, membuka rongga hidung yang tertutup, menghilang gatal mata dan telinga pesakit akan dapat  tawaran PERZCUMA consultant, PERCUMA Rawatan Terapi Mata (untuk rabun jauh, rabun dekat, mata gatal di sebabkan resdung, merawat kelopak mata yang hitam) dan lai-lain. 


 


Bagi rawatan saraf mata, katarak, glucoma dapatkan diskaun 30% .

Tak percaya hubungi pusat rawatan alternatif health umi sue care sekarang. dapatkan Temujanji anda dengan kami. Moga tawaran-tawaran di berikan anda semua memperolehi kesihatan yang baik untuk beribadah kepada Allah SWT insya-allah.

 

mata sebelum ni tak nampak, alhamdullah lepas buat rawatan di pusat rawatan alternatif health umi sue care,  mata saya boleh nampak bayang orang, nampak cahaya kembali. syukur alhamdullah. Jika tidak saya langsung tidak nampak apa-apa dan gelap sahaja, pn aini johor.

Mata sangat bernilai untuk melihat dan membaca alquran, melihat keindahan alam, melihat wajah ayah ibu.Melihat Kaabah. 

Ramai pesakit kami menangis apabila secara tiba2 penglihatan mereka hilang. Alhamdulilah setelah buat rawatan, mata mereka yang   jadi kabur, tak nampak sebelum ini di izinkan allah di beri kesembuhan selepas buat rawatan terapi mata di Pusat Rawatan Alternatif Health Umi Sue Care. Allah juga yang memberi sembuh kepada insan2 yang di kehendaki. 

Dapatkan berbagai rawatan alternatif lain disediakan seperti bekam,urutan saraf, urutan refleksologi, perubatan syifa, sauna dan lain-lain. 


"Apabila nikmat kesihatan di tarik Allah, Duit banyak tak bermakna lagi, anak yang ramai pun belum tentu seikhlas hati menjaga ibu ayah apabila kedua orang tua mereka sudah uzur. Jagalah kesihatan kita sebaiknya". 
Waktu operasi : Setiap Hari

Jam : 10 pagi- 10 mlm

Hubungi Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care untuk booking rawatan alternatif. 017-3483840 / 011-56552412


fb : Health Alternatif Umi Sue Care
  

TESTIMONIAL GANGGUAN SIHIR 


SIMFONI KASIH TAUTAN HATI