Sunday, April 9, 2017

CARA MERAWAT KULIT GATAL / ALERGIC DENGAN RAWATAN SAUNA HERBA DAN BEKAM., Selayang,Batu Caves, Templer, Cheras, Ampang, Selangor, K.L


Rasa Sangat gatal seluruh badan. Allergic yang di alami 1 bln lebih menyebab Bengkak - Bengkak pada wajah, badan dan kaki.

Tidak dapat fokus pada kerja lagi, sering sakit kepala, hilang selera makan. Walupun sudah ambil ubat hospital dan klinik Pakar tapi sakit tak juga hilang, kata Norisah yang sangat berhajat sakit nya sembuh selepas buat rawatan alternatif.


Beliau yang hadir bersama sepupu nya juga sudah putus asa berubat merata tempat. Ini saja Jalan Akhir saya untuk buat rawatan alternatif.

Alhamdulilah selepas dapat pemeriksaan rapi dari pusat rawatan alternatif umi sue Bengkak dan gatal kulit yang di alami hilang. Tidak rasa merenyam lagi. Gatal kulit kemerahan pada kulit muka dan badan dapat di hilang kan. Rasa syukur Sangat dengan linangan airmata,ujar Norisah.

Sementara itu Konsultan rawatan alternatif, pn sue pula berkata. Alhamdulilah syukur kepada Allah rawatan yang ambil masa 1 1/2 jam selain rawatan bekam, mandian sauna herba, pesakit diberi rawatan tradisional, dan rawatan syifa. Semua allah yang beri kesembuhan.

Memang saya lihat keadaan seluruh tubuh muka beliau Bengkak kemerah2an yang teruk. Semasa datang disini keadaan nya Sangat lemah dan asyik tergaru-garu. Dengan tidak buang masa setelah buat pemeriksaan, dan rawatan beliau diberi kesembuhan dengan Izin allah.

Perkara ini berlaku berkemungkinan beliau Alergic,  atau alahan pemakanan. Perlu cari punca beliau dapat sakit gatal kulit dan perlu atasi dengan segera. 
Saya doakan moga pn Norisah sihat kembali untuk Jalan kan tugas sebagai Pengurus.
Orang ramai yang ingin buat rawatan masalah kulit kerana allergic, atau gangguan boleh hadir ke rawatan alternatif umi sue.

 Call 011-27824633,03-61772506. Kami operasi setiap hari 10 pagi-10malam.. No. 55 Jln 7, Taman Selayang, Batu Caves. Selangor


Fb. Rawatan alternatif umi sue

http://nsuhailaenterprise.blogspot.my  

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI