Saturday, April 18, 2015

Sudahkah anda mengurus harta pusaka sebelum meninggal?? TESTIMONI Waris: PUAN NUR RAHIMAH BINTI MOHAMED NASIR

Al Wasitah Delima : Kategori Pusaka Kecil)

20141231_112802
Tidak siapa yang tahu  bilakah dirinya akan di jemput Allah SWT. walaupun kita nampak sihat namun kadangkala berlakunya kematian tanpa di duga.

Justeru, WAJIB setiap umat islam membuat persiapan awal dan lebih baik sebelum diri di jemput ilahi agar pemergian kita mendapat satu ketenangan. Orang-orang yang dikasihi (Isteri, anak-anak, ibu, ayah dan orang yang terhampir dengan kita) tidak berkelahi kerana harta.

Apakah kita sanggup orang - prang yang kita sayang  berkelahi sehingga terputus persaudaraan kerana harta? Di sebab sikap tangguh kita, kematian yang datang secara tiba-tiba akhirnya orang-orang yang kita sayang hidup dalam keadaan tidak terurus dengan sebaiknya.

Maka buatlah persiapan sebaiknya agar kita hidup tenang dialam barzakh dan orang-orang yang kita sayang juga selamat menjalankan kehidupan mereka dengan hamoni walaupun kita sudah tiada.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi 013-6893185 / 011-14386142. Saya bersedia membantu anda menjalankan amanah yang diberikan dengan sebaiknya.
 
TESTIMONIAL 
PUAN NUR RAHIMAH BINTI MOHAMED NASIR
UKAY BISTARI, AMPANG, SELANGOR

Bagi saya pakej yang ditawarkan oleh pihak wasiyyah sangat memberi manfaat dan membantu  saya dan anak-anak dalam menguruskan kehidupan seharian.  

Apa yang dilakukan oleh semua kakitangan Wasiyyah amat cekap dan cepat di dalam menguruskan harta-harta arwah suami saya kerana saya tidak mempunyai pengalaman di dalam mengendalikan hal-hal yang berkaitan pusaka.  Saya hanya menyediakan degala dokumen yang diperlukan oleh 

Wasiyyah seperti salinan kad pengenalan semua waris, surat mati arwah, salinan perjanjian jual beli rumah, kereta, akaun bank semuanya Wasiyyah yang uruskan.

Terima Kasih saya ucapkan kepada semua kakitangan Wasiyyah Shoppe kerana mengendalikan  urusan harta pusaka arwah dengan cepat. Saya juga sangat bersyukur kerana selain selesai Wasiyyah uruskan pusaka arwah malah ada baki dalam bentuk cek yang saya terima ini daripada manfaat wasitah yang arwah langgan. Alhamdulillah.
 SIMFONI KASIH TAUTAN HATI