Wednesday, October 5, 2016

Rawatan Resdung , Bekam, Urutan MMT, Murah, berkesan (Selangor, Kl, Ampang, Kg Pandan, Selayang, gombak, batu caves)

Ukhtie Khaulah Al Azwar's photo.
 3 pesakit resdung kronik telah mendapat rawatan yang berkesan dan murah. Hayat , yang mengalami resdung semenjak berusia 18thn  berkata, saya tidak pernah buat rawatan resdung sebelum ini, Jika sakit kepala, selesema setiap pagi saya anggap perkara biasa. Setiap kali di serang resdung pasti rsaya hanya makan ubat atau ambil gula-gula halls untuk legakan sakit.

Ukhtie Khaulah Al Azwar's photo.
Kesukaran bernafas, mata kabur dan telinga juga mengalami kurang pendengaran buat saya jadi risau dan bimbang lantaran itu saya terus buat keputusan untuk buat rawatan resdung di sini. harga nya sangat berpatutan dan selepas buat rawatan rasa kepala yang sakit telah hilang, telinga yang kurang pendengaran juga telah pulih.
Ukhtie Khaulah Al Azwar's photo.


Sementara itu, Sharezan pula berkata, matanya kini semakin gatal dan kabur. Setiap hari saya diserang sakit kepala. Memang tidak tahan dengan masalah yang saya alami. Alhamdulilah setelah buat rawatan di Pusat rawatan Alternatif umi sue keadaan kesihatan saya kembali pulih.

Saya amat teruja bila melihat lendir pada hidung dan tekak dapat di keluar dengan begitu banyak sekali. Jika tidak buat rawatan amat sukar untuk saya keluarkan semua kahak dan lendir sinus, katanya.

 
kesukaran buang lendir sblm buat rawatan.tetapi dgn buat rawatan terapi resdung akhirnya lendir pd hidung, tekak dpt d keluar dgn banyak.

fb : rawatan alternatif umi sue 

call rawatan alternatif umi sue 011.27824633,03.61772506.

No. 55 Jalan 7, taman Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor.


Minyak Aura Power Lindung Diri dari Di Ragut, Di culik, (Selangor., K.L, Gombak, Batu Caves, Selayang, Ampang, Kg Pandan)

video demo kelebihan minyak aura power(ap) cara melindung diri dari di ragut, di culik, rumah di rompak.
kes penculikan kanak2, ragut , pecah rumah sdh menjadi aktviti biasa si penjenayah.

walaupun pihak berwajib sdh pertingkatkan akta keselamatan namun tetap terjadi jg kes ragut, perculikan, pecah rumah di kalangan wanita khususya.

justeru bg mengelak diri jadi mangsa ragut, culik, pecah rumah maka guna kanlah minyak aura power (ap).
minyak ap yang telah di ruqyah ayat2 alquran insyaallah mampu menjadi pagar diri kita yang lemah selain
mengamal doa keselamatan. di sertakan video demo ap utk tn,pn.

moga wanita bebas dari jd mangsa ragut, culik, dan pecah rumah.

call rawatan alterntaif umi sue. 011 27824633,03 61772506.

Minyak Aura Power (Ap) Lindung Diri dari dari Buli, Di tikam , Di Sihir (Selayang, Batu Caves, Gombak, Hulu Klang, Ampang, Cheras, Shah Alam)

Di sertakan video demo minyak aura power (ap).

video ini memaparkan bagaimana minyak ap menjadi pendinding diri kita dari di tikam senjata tajam oleh mereka yg berniat jahat pd kita. samada senjata yg kita nampak atau melalui santau dihantar melalui tuju angin.

selain kita di saran membaca doa keselamatan sebelem keluar rumah namun amat penting kita mempuyai pendinding diri dari terkena perkara yang tak di ingini.

call rawaan alternatif umi sue utk dapatkan minyak aura ap. 011-27824633, 03-61772506.


fb. rawatan alternatif umi sue

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI