Sunday, March 27, 2016

Rawatan 3S , Sakit berbisa pada badan tiada lagi27 March 2016, Bt Caves : Tn Syukri mengalami gatal kulit pada badan, badan sakit berbisa-bisa, sering terkejut, rasa takut, sukar tidur malam, business dulu bagus tetapi kini semakin merundum.

Alhamdulilah selepas membuat rawatan 3S ( oleh Dr Amir Pengamal perubatan islam (Sihir, Saka, Santau) sakit pada badan telah hilang).

Beliau juga telah diberi ubat pagarkan kedai dan rumah. Dapat kan rawatan 3S hari ini di Pusat rawatan alternatif umi sue No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, Bt Caves, Selangor.

Sehubungan itu, Dr Amir berkata, Rawatan hari ini bukan sahaja untuk batalkan sihir tetapi bagi membantu merawat pesakit  yang mengalami stroke, kanser, buah pinggang, kanser hati, kanser limphoma, jantung, kencing manis, darah tingi dan lain.-lain. Rawatan 3S akan diadakan setiap bulan.

Manakala Che Sue, Konsultan rawatan alternatif umi sue  pula berkata alhamdulilah rawatan ini mendapat kerjasama dari Pusat Rawatan Syifa Nur Ikhlas. Ramai pesakit kami yang sudah berputus asa untuk membuat rawatan di Hospital   tetapi  kini semakin pulih setelah menerima rawatan dari kami. Namun saya harap pesakit-pesakit terus membuat pemeriksaan hospital bagi megetahui status kesihatan mereka dari semasa ke semasa.      

Sementara itu, Tn Syukri berkata, alhamdulilah rawatan ini memberi keberkesanan pada kesihatan saya. Sebelum saya datang memang terasa badan sangat berbisa, gatal, Fikiran buntu untuk memikirkan masalah kesihatan dan perniagaan yang  saya alami.Saya harap usaha rawatan 3S yan saya buat hari ini memberi kesan positif, katanya.

call 011-27824633 / 03-61772506

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI