Monday, September 26, 2016

Rawatan Sakit Lutut, Gout Berkesan Dengan Minum Koko Mata, Selayang, Batu Caves, Gombak,Ampang, Shah Alam, Cheras, Rawang

Alhamdulilah Berita Gembira bagi pesakit-pesakit lutut, darah tinggi, kencing manis, katarak mata, saraf mata, gout. 

Pn Aminah mengalami sakit lutut sekian lama. Berbagai ubat yang telah di ambil namun tidak jumpa produk yang berkesan. Malahan Katarak Mata semakin menjadi-jadi apabila didapati darah tinggi dan kencing manis yang beliau hadapi. 

Akibat sakit tersebut beliau sukar untuk solat dalam keadaan berdiri. Namun penderitaan sakit yang di tanggung sekian lama akhirnya berakhir apabila beliau di kenalkan dengan produk koko / kopi mata. 

Katanya kepada pemberita Alhamdulilah akhirnya Allah temukan saya produk yang berkesan iaitu Koko / kopi mata. Pada mulanya saya dah putus asa untuk mencuba berbagai produk tetapi atas saranan sahabat dan saudara mara saya maka saya cuba juga,  

Syukur sangat dengan minum 2 kotak saya mampu solat berdiri, darah tinggi dan kencing manis yang tinggi semua kembali normal. Doktor juga sangat terkejut dengan perubahan kesihatan saya. 

Saya sarankan kepada masyarakat di luar yang mengalami masalah kesihatan dapatkan koko / kopi mata di pusat rawatan alternatif umi sue di Alamat No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, 68100, Batu Caves, selangor. Dan boleh hubungi di talian 011-27824633 /03-61772506, kata aminah. 

Fb : Rawatan Alternatif Umi Sue

Rawatan Mata Glukoma,Rabun Jauh, Rabun dekat, Silau-Kopi Mata (Gombak, Batu Caves, Selayang, Rawang, Ampang, Hulu Selangor, Shah Alam

SAYANGI LAH MATA ANDA

Alhamdulilah selepas buat rawatan terapi resdung dan terapi mata, ramai pesakit saya yang telah mengamal produk koko mata kini takde lagi masalah mata seperti katarek, selaput pada mata, gatal pada mata, rabun, silau.

Produk Koko mata bukan sekadar membantu rawatan mata tetapi membantu pesakit2 yang ada masalah darah tinggi, kencing manis , sakit lutut, gout, saraf, exzema dan lain-lain.

 Ramai yang berpuas hati dengan harga yang murah dan berpatutan kini mata anda dapat di selamatkan. Jangan putus asa untuk berubat.. 
Datanglah buat rawatan di pusat rawatan saya insya-allah saya akan membantu anda yang mengalami masalah kesihatan.  Insyaallah dengan amal produk mata, anda tak perlu lagi memakai cermin mata power tinggi lagi.

Anda boleh download baca betul2 pengakuan pengguna dan yang telah buat rawatan terapi resdung.Ternyata berkesan. tanpa was-was.

Call pusat rawatan alternatif umi sue 011-27824633.03-61772506

Fb: rawatan alternatif umi sue

Koko, Kopi Mata Selesai Masalah Mata.Si buta celik kembali.Gombak, Ampang, Selayang, Batu Caves, Shah Alam, Puchong, Cheras

Alhamdulilah si buta celik kembali dengan amal minum kopi /koko mata . Menurut En Suhaimi dengan usaha berbagai rawatan dibuat hingga melibatkan kos perubatan terlalu tinggi sehingga terpaksa jual rumah, kereta untuk berubat.  Terdahulu beliau bekerja di Sarawak. Tetapi keadaan kesihatan yang tak menginzinkan ibu bapa suruh balik ke semenanjung , Negeri Sembilan. Saya berubat disini.

Tanpa putus asa, akhirnya koko / kopi mata melerai masalah penglihatan mata saya punca kencing manis yang di hadapi Sekian lama. Semua dengan izin Allah. Kini setelah baik sepenuhnya saya melibatkan diri untuk menjadi ahli  dan menjual kepada kenalan yang ada masalah mata, katanya.

Sementara itu, Pengurus Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue pula berkata orang ramai yang ada masalah mata seperti katarak, rabun jauh, rabun dekat, silau, glucoma boleh dapatkan rawatan alternatif di sini. Koko / Kopi mata bukan ubat tetapi supliment yang mengandungi nutrien yang    terdapat dalam sayur-sayuran.

Alhamdulilah ramai pesakit-pesakit saya telah diberi kesembuhan sepenuhnya seperti gout, migrane, fibroid, cyst, tiroid, masalah sakit lutut dan lain-lain. Kita hanya mampu usaha membantu pesakit-pesakit di luar sana. Yang memberi kesemsuhan adalah Allah SWT. 


Insya-Allah  Orang ramai boleh dapatkan rawatan alternatif  di Pusat Rawatan Terapi mata dengan diskaun 70% apabila Anda Beli kopi@koko mata. 

Rawatan Terapi Mata bagi menyelesaikan mata pesakit yang ada katarak, rabun jauh, rabun dekat, silau, Glucoma, masalah saraf mata, mata gatal akibat resdung, kata umi sue kepada pemberita.


Call Rawatan Alternatif umi sue 011_27824633,03_61772506


FB: Rawatan Alternatif Umi Sue

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI