Tuesday, February 9, 2016

Rawatan Bekam Atasi Darah Tiggi, Urat Tegang, Migrane, dan 72 jenis penyakit

Asrul yang kerap mengalami urat saraf tegang, migrane, badan berat akhirnya membuat keputusan membuat rawatan alternatif terapi bekam.

Beliau sebelum ini kelihatan tidak bermaya, tidak boleh menoleh kepala dan menunduk kepala kerana kepala terasa amat berat. mata beliau hampir gelap menyebabkan beliau sukar untuk membawa kenderaan kerana pening yang kuat dan mengalami urat tegang pada leher dan tulang belikat.

Menurut asrul beliau juga megalami darah tiggi. 

Alhamdulilah dengan membuat rawatan alternatif umi sue selepas buat rawatan beliau kelihatan lebih bertenaga, kepala yang berat tidak ada lagi. Tulang belikat dan urat pada leher yang  sakit telah hilang.

Orang ramai yang ingin buat terapi bekam yang mampu mengatasi 72 jenis penyakit dalam badan boleh hubungi rawatan alternatif umi sue 011-27824633, 03-61772506

No. 55 Jln 7, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.

Rawatan Kaki , Tangan Kebas, Urat Tegang

En hilman yang mengalami saraf tegang, kebas pada kaki, tangan dan kerap penat rasa berpuashati dgn menerima rawatan terapi ais bidara syifa.

Menurut En Hilman selepas membuat rawatan ini beliau lebih cergas, kebas pada kaki dan kebas tangan hilang. Tiada lagi masalah urat tegang pada leher atau tulang belikat dan Badan lebih cergas.

Berminat utk terima rawatan terapi ais bidara syifa Call rawatan alternatif umi sue 011-27824633 @ 03-61772506. no. 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves, selangor D. Ehsan

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI