Tuesday, May 24, 2016

AKIBAT RESDUNG KRONIK ANAK SUKAR BERNAFAS WAKTU BELAJAR

Batu Caves : Anak beranak mengalami resdung kritikal terutama anaknya aiman nur hakim pelajar tahun 6.
Menurut ayahnya en hazlee anaknya mengalami resdung sdh lama.rawatan asap bg atasi masalah resdung telah dibuat namun tidak berkesan.

Sanat selesa dan puas hati bila lendir tersumbat pd hidung telah hilang denan rawatan terapi resdung
Setelah melihat keadaan anaknya semakin teruk lebih2 minggu peperiksaan sedang diadakan sekarang telah mengganggu tumpuan pelajaran anaknya disekolah..

Sewaktu belajar dan menduduki peperiksaan aiman tidak selesa .kepalanya kerap sakit, lendir resdung banyak mengalir. Beliau sukar bernafas dengan baik, mukanya sangat gatal.

percuma terapi rawatan mata
Setelah dImaklumkan kepada ayah dan ibunya mereka telah dtg buat rawatan terapi resdung dengan buang lendir. kedua pesakit ini rasa sangat selesa apabila banyak lendir,kahak dapat dikeluarka depan.mata mereka sendiri. Aiman dan ayah nya rasa lapang dan.puas dgn buat rawatan ini lrbih2 dapat bernafas dengan lebih baik sebelum ini.

Masalah gatal pada muka, hidung,kepala takde lagi.

Dapatkan rawatan terapi resdung dengan. Membuang lendir,kahak yg tersumbat pd rongga hidung anda.

AWAS RESDUNG BOLEH BAWA MAUT.
Dapatkan rawatan alternatif terapi resdung di pusat rawatan alternatif umi sue. Call 011-27824633, 03-61772506.

Product Rawatan Islam Batalkan Sihir, Saka, santau

https://www.facebook.com/lrawatanalternatifumisue/Alhamdulilah product kami telah masuk ke peringkat indonesia. Brunai,Sabah Sarawak.product yang Bukan calang2 untuk atasi masalah sihir,saka,santau tetapi bagi mereka ada masalah sakit kulit kritikal,exzema dan lain-lain.

Alhamdulilah product kami telah masuk ke peringkat indonesia. Brunai,Sabah Sarawak.product yang Bukan calang2 untuk atasi masalah sihir,saka,santau tetapi bagi mereka ada masalah sakit kulit kritikal,exzema dan lain-lain.

Gel Mandian bidara syifa agleri mukmin juga boleh pagar rumah,pejabat, kedai.

Katakan Selamat tinggal syampu, Selamat tinggal body syampo,.Selamat tinggal pencuci wanita. Kini ramai yang beralih kpd gel bidara syifa, jus bidara syifa, minyak kastur bidara syifa.Anda bila lagi. B


elum cuba belum tahu.Dah tahu sorg beli 10 bottl kerana harga, quality yang berkesan kepada pengguna. Dapatkan product galeri mukmin di pusat rawatan alternatif umi sue.call 011-27824633, 03-61772506

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI