Friday, November 10, 2017

Mencari Pengasuh Jaga Baby dan anak-anak musim cuti sekolah?? Taman Selayang, Kampung Nakhoda, Kg Bahtera, Taman Jasa Utama, Tmn Jasa, Kg Wira Damai, Kg Dato Karim, batu caves , Tmn Amaniah

Anda rungsing fikir anak-anak anda tidak dapat di uruskan ketika anda bekerja.Musim cuti sekolah semakin hampir. Ibu bapa pening kepala fikir anak-anak tidak tahu nak letak di mana.Adakah anda perlukan perkhidmatan pengasuh untuk bayi, kanak-kanak usia 1-9th untuk anak anda?? Jika ya hubungi Pusat Transit Umi Sue. Kami sedia membantu menjaga anak anda seawal bayi sehingga 9 tahun. 
Image may contain: one or more people and text
Disamping itu kami juga menyediakan transit bas sekolah , dan kelas mengaji iqra dan al-quran untuk anak anda. Isi kan masa berfaedah anak-anak musim cuti sekolah dengan mengajar iqra, cara solat yang betul, dan fardhu ain.

Perkhidmatan kami di kawasan Taman Selayang, Kampung Nakhoda, Kg Bahtera, Taman Jasa Utama, Tmn Jasa, Kg Wira Damai, Kg Dato Karim Batu Caves. 
Pusat penjagaan kawalan yang sangat rapi, Pengasuh yang berpengalaman untuk keselamatan anak anda. Makan minum juga di sediakan.

Berminat watsapp kami segera di talian 017-3483840 tempat adalah terhad.


Perkhidmatan Pengasuh untuk baby, kanak-kanak di perlukan?? kawasan Batu Caves, Gombak, Selayang

Adakah anda perlukan perkhidmatan pengasuh untuk bayi, kanak-kanak usia 1-9th untuk anak anda?? Jika ya hubungi Pusat Transit Umi Sue. Kami sedia membantu menjaga anak anda seawal bayi sehingga 9 tahun. 

Image may contain: one or more people and text

Disamping itu kami juga menyediakan transit bas sekolah , dan kelas mengaji iqra dan al-quran untuk anak anda. 

Perkhidmatan kami di kawasan Batu Caves, Gombak, Selayang. Pusat penjagaan kawalan yang sangat rapi untu keselamatan anak anda. Makan minum juga di sediakan.

Berminat watsapp kami segera di talian 017-3483840 tempat adalah terhad.


SIMFONI KASIH TAUTAN HATI