Monday, November 2, 2015

Jemputan Hari Kesihatan Rakyat

KERANA DIRIMU SANGAT BERHARGA

Assalammaulaikum wbt buat semua rakan kenalan fb. Dengan sukacitanya Lds Health SPA akan mengadakan Hari Kesihatan Rakyat Sempena pelancaran Pusat penjagaan Kesihatan Lds Health SPA seperti tarikh berikut.

Majlis akan dirasmikan oleh Ybg Yb Tuan Ustaz Hasbullah Ridzwan ADUN Gombak. Warga Gombak pemuda pemudi dialukan bagi sokongan LDS Health SPA dan ADUN Gombak.

Justeru kami menjemput semua rakyat hadir ke Majlis Pelancaran ini dengan membuat pemeriksaan kesihatan. Jamuan makan disediakan selepas membuat bacaan yassin dan doa selamat oleh Ybg Yb Tuan Hasbullah.

Tarikh : 8/11/2015 (Ahad)
Masa : 10 pagi - 6 ptg
Tempat : No 54 Taman Gombak, Jalan Gombak, 68100, Batu Caves, Selangor.

Berbagai aktiviti menarik diadakan, Anda berhak mendapat rawatan salun dan spa diskaun sebanyak 20%.
Pemeriksaan kesihatan, Darah Tinggi, kencing Manis, Gaout, Sakit sendi, pemeriksaan demam denggi dan lain-lain akan diberikan. Produk kami semua adalah dari bahan herba tanpa kimia. Insya-allah di jamin selamat.

Bagi Rawatan Alternatif, Bekam, Resdung, Urutan MMT, Urut 1 badan, Urut Refleksologi juga diadakan pada hari pelancaran tersebut.

Call kami sekarang 03-61772506 / 011-27824633 tebus vaucer diskaun 20%.Vaucer ini hanya sah 8/11/2015.Mohon sebaran luas. Terima kasih.
Kami Prihatin Kesihatan Anda - LDS Health SPA

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI