Friday, April 17, 2015

Kem Cuti Sekolah Jun 2015 Kem Smart Solat

salam promosi kem smart solat bagi sesi pertengahan tahun yang akan berlangsung pada Jun, 2015.

Tarikh : 30 May 2015 (Sabtu) - 1 Jun, 2015 (Isnin)

Tempat : Alang Manja Batu 12, Gombak.

Bagi ibubapa yang berminat sila daftar segera tempat adalah terhad. Call 013- 6893185 / 011-14386142. Sekian terima kasih

Al Ansar Health Gombak Batu Caves , Rawatan Resdung, Bekam, Urut Alternatif kini di buka

Batu Caves : Pn Nor Arfifah abd Sabian begitu rasa kagum dengan membuat pemeriksaan kesihatan dengan meggunakan sistem mirosirkulasi.

Beliau berkata ini baru pertama kali saya membuat pemeriksaan kesihatan menggunakan sistem mirosirkulasi  yang tidak ada di hospital pakar atau klinik. Alat tersebut boleh mengesan berbagai penyakit dalam tubuh badan kita. 
 
Apa yang di katakan oleh Konsultan kesihatan adalah benar. Saya mengalami stress, angin dalam badan dan jantung. Badan sering tidak bermaya kerana kolestrol. Saya benar rasa puas hati dengan pemeriksaan kesihatan begini. Pada saya kalau harga mahal untuk pemeriksaan kesihatan tetapi ia memberi kesan positif dan puas hati tidak mengapa tetapi yang tidak puas hati sekiranya pemeriksaan di kenakan mahal tetapi tidak memberi kepuasan kepada pesakit yang membuat rawatan.

Dengan membuat pemeriksaan kesihatan di Pusat Penjagaan Kesihatan Al Ansar Health Gombak saya di fahamkan ubat di beri adalah free redical iaitu bebas bahan kimia. Bahan perubatan yang terkandung adalah herba (alami).

Insyaallah saya akan bawa ahli keluarga untuk buat rawatan disini. Antara khidmat lain bekam, resdung, urutan saraf mmt, reflekskologi dan lain-lain.Bayaran perubatan yang saya lihat juga murah dan berpatutan, katanya.

Sementara itu Roslan Mohammed Konsultant Al Ansar Health Gombak berkata. 'alhamdulilah Al Ansar Health semakin berkembang.mempunyai 13 cawangan di Malaysia, Brunai, Combudia dan Indonesia.
Orang ramai boleh datang buat pemeriksaan di negeri masing-masing. Di gombak Batu Caves juga telah dibuka 10 pagi hingga 6 ptg isnin sehingga ahad. Boleh Hubungi 011 27824633 ujar beliau kepada wartawan.


Editor : Khaulah Azwar

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI