Friday, July 17, 2009

Himpunan Mansuhkan ISA.. SUARA RAKYAT KITA LAUNGKAN!!!!!!SEBARKAN.....

SALAM PERJUANGAN SALAM REFORMASI.. Jemput semua pengunjung blog untuk bersama-sama Berjihad dengan mengadakan Himpunan Mansuhkan ISA.. Mohon kerjasama sebarkan Risalah ini dalam blog shbt2..

BERSAMA2LAH KITA MEMBANTU SHBT2 SEPERJUANGAN YG TIDAK BERDOSA TELAH DI TANGKAP MASUK KE ISA.. MEREKA MEMBANTU PERTAHANKAN KEBENARAN, SELAMATKAN SHBT2 LAIN.. TTP PIHAK YG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TELAH menyalahgunakan kuasa vektor dengan membuat tangkapan.. Sama2lah berdoa moga mereka dpat dibebaskan secepat mungkin, masih ramai lagi yang tertangkap tanpa bicara.. DIMANAKAH KEADILAN???

p/s: Khaulah rindukan situasi ini sdh lama tidak main perang2 dgn FRU.. jgn lupa bawa garam, air mineral secukupnya.. dan penting senjata paling mustajab adalah DOA.. TAKBIR!!!!

Suara RAKYAT..SUARA RAKYAT.. SUARA RAKYAT KITA LAUNGKAN, JGN GENTAR JGN TAKUT, KITA BANGKIT DAN LAWAN... REFORMASI.......

Pls..Update yr diary space yr time for JIHAD...

Lawatan Kematian Warga Cina & Majlis Perkahwinan oleh YB Dato’ Hasan B. Mohamed Ali

Gombak- YB Dato’ Hasan Bin Mohamed Ali Adun Gombak Setia merangkap Exco Kerajaan Negeri Selangor telah menunaikan kewajipannya kepada rakyat.

Beliau telah menziarahi Lawatan Kematian Waris kaum Cina di Taman Selasih 1 dan beliau juga kerap menghadirkan diri dalam apa juga undangan yang diberi oleh rakyat. Pada beliau tidak kira bangsa dan agama sebagai seorang pemimpin harus menjalankan tangungjawab ini tanpa pilih kasih sebaliknya harus ada perasaan belas ehsan, mesra rakyat kerana semuanya akan dipersoalkan oleh ALLAH swt apabila sudah pulang kerahmatuallah. Peranan dan tanggungjwab harus dilaksanakan dengan baik sebagai pimpinan asalkan tidak melanggari syariat agama. Semoga dengan sifat yang ada pada diri beliau ini dapatlah kita mengikuti dan menjadi contoh pada kita semua.Y.B Dato’ Hasan Mohamed Ali menghadirkan diri dalam majlis walimatulurus pada 5/7/09. Kemesraan bersama rakyat terserlah pada diri beliau.

Y. B Dato’ Hasan Mohamed Ali bersama En. Mohd Radhi Pengarah Pusat Khidmat Adun Gombak Setia menghadirkan diri dalam lawatan kematian warga cina di Tmn Selasih 1


SIMFONI KASIH TAUTAN HATI