Sunday, September 3, 2017

Pusat Rawatan Mata Alternatif, Glucoama Katarak, Saraf Mata, Rabun, Silau

Slm jumaat rakan FB Di kasihi.moga hidup DLM rahmat Allah insyaallah..
Apakah anda,ibu ayah anda mengalami KATARAK Mata??

Katarak mata amat lazim berlaku kepada golongan berusia. KATARAK mata jika dibiarkan tanpa rawatan boleh menyebabkan KEBUTAAN.

Pernahkah ibu bapa anda mengadu pandangan mata mereka kabur,Pandangan berdouble?? Adakah anda prihatin terhadap kesihatan mata ibu bapa anda? Anak yg solih Dan soliha tidak Akan buat ayah ibu nya sengsara menanggung Sakit keseorangan.

 https://scontent-kut2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21077297_525940531080530_5881986464641548604_n.jpg?oh=578f6099e261a5a15c6a824485b71dcb&oe=5A512DFB

anak Rajin2lah Bertanya Khabar meskipun Kita bizy dgn tidak sempat call@ watsap mereka.hantar Khabar berita walaupun mereka tidak Balas message anda. Dgn hantar Khabar berita ayah ibu mu tahu anda ingatkan mereka. DOA mereka Ada anda. ITU juga tanda anak Ku msh hidup Kata naluri ayah ibu. 😊

Bertindaklah segera sebelum terlambat...Rawat Sakit ayah ibu mu.Jom bawa ibu bapa anda menjalani pemeriksaan mata.

untuk mendaftar nama dan slot pemeriksaan call Kami segera. Khas kepada yang berusia 45 tahun ke atas atau sesiapa yang telah mempunyai tanda-tanda penyakit mata katarak. Penghidap kencing manis amat disarankan untuk menjalani pemeriksaan mata.
Semoga dapatlah ibu bapa kita memanfaatkan mata mereka melalui pendekatan amal ibadah dengan sebaiknya InshaaAllah.

Image may contain: 1 person, text

Sehubungan ITU, Masyarakat Yang Di uji sakit kritikal,darah tinggi,kencing 

Manis,stroke,Jantung, 4s(sihir,saka,santau,sawan) boleh lah buat Rawatan isnin-ahad 10.30pagi-10mlm.

Hubungi Pusat Rawatan Health Alternaif Umi Sue Care  untuk booking rawatan alternatif.  017-3483840 / 011-56552412

fb : Health Alternatif Umi Sue Care

Sila jemput like page fb Dan SEBARKAN.moga SEBARAN anda buat mampu kembali kehidupan mereka.

Mereka Yang tidak bantu membantu untuk kongsi ilmu, kongsi perkara Yang baik2 Bermakna hatinya rosak tidak cenderung untuk buat kebaikan. Bayangkan sekiranya Yang Sakit diri Kita sendiri,ibu,ayah Dan anak@org yg Kita sayang Di uji sakit seperti mereka. Bantu lah mereka. Mereka sangat memerlukan sokongan, kerjasama anda- prof Dr muhaya. Tk krn anda mereka dapat teruskan kehidupan normal kembali

Kesan tidak buat Rawatan Resdung akhirnya mengalami demam, bengkak gusi Dan muka

Kesan tidak buat Rawatan Resdung akhirnya mengalami demam, bengkak gusi Dan muka,Kata izad. 

Adik saya mengalami bengkak gusi Dan muka.selain  itu beliau kerap demam. Saya Telah bawa  adik ke klinik untuk Rawatan. Doktor cakap Resdung. Dan ubat diberi untuk makan sudah Di ambil 2x tapi Masih juga Sama. 

Image may contain: one or more people and people sitting
Terus ibu Dan saya Cari Pusat Rawatan Resdung Yang lebih berkesan. Jam 10mlm saya Dan Adik buat Rawatan terapi Resdung di Pusat Rawatan Health Alternaif Umi Sue Care  .
Alhamdulilah sangat lega, ringan kepala,bengkak muka,gusi hilang. Adik juga cakap takde lagi Rasa demam. 

Saya tak tahu sampai begitu sekali risiko Sakit yang Kami hadapi bila tidak buat Rawatan Resdung. 

Image may contain: one or more people and close-up
Saya harap masyarakat luar Yang sering demam, Sakit kepala,Mata gatal,bengkak,Sakit gusi,kerap bersin Dan selsema buatlah Rawatan segera agar tidak mudaratkan kesihatan Kita,ujarnya lepas buat Rawatan terapi Resdung dengan Cara buang lendir Dan matikan kuman.

 

Hubungi Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care  untuk booking masa rawatan anda.  017-3483840 / 011-56552412

fb : Health Alternatif Umi Sue Care

Selepas Buat Rawatan Terapi Mata Penglihatan Mata Cerah, Boleh Membaca dan Nampak Tulisan Kembali


Setelah 2 hari buat Rawatan Terapi Resdung Dan Terapi Mata.alhamdulilah adik ni semakin pulih penglihatan nya dengan izin Allah.

Lendir Resdung sudah berkurangan, telinga sudah tak gatal. Mata Yang tak boleh baca dengan jelas sudah boleh baca Dari jauh Dan dekat.
 https://scontent-kut2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20729500_520238851650698_4736435622362742691_n.jpg?oh=4d80b73c86c4be20ec93cb6796ec707c&oe=5A1DBB8D
Sebelum ini Beliau Yang mengalami masalah penglihatan dengan power 300 lebih Rasa bimbang.begitu juga ayah ibunya rungsing bila fikir penglihatan anaknya takut jadi Kebutaan. Sebelum buat Rawatan terapi mata Beliau tidak boleh nampak tulisan Hitam,putih kecil. 


Alhamdulilah lepas Rawatan terapi mata tulisan putih,hitam Dan kecil boleh dibaca dengan jelas. Sangat Berbeza Dari semalam beliau langsung tidak boleh baca tulisan Dari signboard, banting Dan tulisan dalam poster walaupun tulisan kecil atau besar.

Insyaallah moga diberi kesembuhan jika teruskan buat rawatan .moga penglihatan nya kembali pulih,power cermin Mata berkurangan.

Menurut ayah Dan ibu nya , anaknya Di saran Guna power 300 lebih kerana Mata nya sudah tidak berapa nampak. Dalam usia 9thn ibu Dan ayahnya sangat risau penglihatan Mata anaknya Yang mengadu tidak nampak dan Bimbang jadi buta. Di sekolah guru2 nya juga tegur anak saya kerana Tak boleh membaca kerana tak nampak tulisan.kedaan Yang berlaku buat anak saya sedih Dan kadangkala menangis dengan APA Yang berlaku. Jadi sebagai ibu ayah saya Akan terus ikhtiar untuk pulih penglihatan anak saya.

Ibunya rohani berharap anaknya itu kembali sihat selepas buat Rawatan Alternatif Di Health Alternatif Umi Sue Care   memandang Kos Rawatan Mata Di hospital pakar adalah tinggi Dan kurang berkemampuan untuk Rawatan anaknya.

Dapatkan Rawatan Alternatif Dan Terapi Mata diskaun 20% .sah sehingga 30 September. 

Call 017-3483840

fb : Health Alternatif Umi Sue Care

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI