Monday, October 10, 2016

Rawatan Bekam pulih Darah tinggi, kencing manis, saraf , minum Air Kemuning Kayu Hitam Ustaz Sharhan Berkesan, Gombak, BatU Caves, Selayang, Ampang

Batu Caves : Dengan membuat rawatan bekam dan minum  air syifa kayu kemuning hitam keluaran Dato Ustaz Sharhan Shafie Exco Pengamal perubatan islam  dan minuman kopi mata , yang di jual di pusat rawatan alternatif umi sue telah memulihkan kesihatan pn syarifah. 

Beliau berkata, Alhamdulilah setelah di beri minuman koko mata dan rawatan syifa kayu kemuning hitam produk keluaran Dato Ustaz Sharhan Shafie pengamal perubatan islam keadaan kesihatan semakin pulih.
Ujarnya, saya harap dengan mengambil air minuman syifa kayu kemuning hitam  dan koko mata masalah kesihatan saya akan pulih. 

Minuman yang diberi oleh perawat umi sue juga membuat saya lebih bertenaga dan dapat menjalankan tugas dengan baik, ujar syrifah selepas buat rawatan bekam di pusat rawatan alternatif umi sue beralamat di no 55 jalan 7, taman selayang, batu caves, selangor


Sementara itu, Umi sue perawat rawatan alternatif pula berkata, syukur alhamdulilah, Pn syarifah  semakin pulih selepas membuat rawatan bekam dan minum air syifa kayu kemuning hitam serta kopi mata, beliau dapat membuka mata nya. Selain itu masalah  urat saraf, saraf mata, darah tinggi juga telah turun. Sebelum buat rawatan menurut beliau kepala nya terlalu sakit tak mampu buka mata.
saya di fahamkan oleh beliau, 5thn lalu pernah buat operation buang katarak yang menelan belanja hampir rm3 ribu. seleps buang katarak ,mata tetap kabur. tekanan darah tinggi 220. dengan masalah kesihatan di alami ia bertambah sakit melibatkan urat saraf.

Alhamdulilah lepas buat rawatan bekam tekanan BPbeliau turun 150.badan semakin ringan dan hilang sakit kepala.Orang ramai yang ingin dapatkan rawatan alternatif dan rawatan syifa di pusat rawatan alternatif umi sue.


call 01.27824633, 03.61772506. fb: rawatan alternatif umi sue

Sakit Sendi dan Saraf Pulih Minum Kopi Mata, Rawang, Selayang, Gombak, Batu caves, Hulu Klang, Kg. Pandan

Batu Caves :  Alhamdulilah telah saya katakan koko mata.kopi mata yang kami jual bukan produk minuman seperti kopi@milo yang di jual di kedai yang bila minum dapat penyakit.

Tetapi koko,kopi mata yang lami jual asli telah memulihkan ramai pesakit. sakit urat saraf tulang, saraf mata, darah tinggi, kencing manis, lutut, rabun jauh, rabun dekat, katarak, silau, migrane, resdung, sakit sendi , lutut dan lain-lain.

salah seorang lagi pesakit  yang mengalami sakit sendi dan saraf, Tn Razak  mengalami sakit 2 tahun tidak boleh angkat barang berat. Tetapi setelah minum Kopi koko mata alhamdulilah di izinkan allah beliau pulih dari sakit. Justeru,tukarlah minuman anda kearah koko,kopi mata agar anda sihat bebas dari penyakit.

sesungguhnya tiap apa yg allah ciptakan adalah tidak sia2. manfaatkanlah sebaiknya ciptaan yg allah berikan. dan, tiada 1 penyakit yg tidak boleh di ubati melainkan mati. sebarkanlah message ini agar sebaran anda buat mampu menyembuh mereka yg mencari ubat yg mujarab. besarnya pahala anda membantu saudara mara seislam kita.

call rawatan alternatif umi sue. 011.27824633, 03.61772506.
No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, Batu Caves. Selangor

Rawatan Resdung Buang Lendir Sangat Berkesan , Gombak, Batu Caves, Selayang, Ampang, Hulu Klang, Shah Alam. K.L, Selangor

Batu Caves : Ramai yang anggap hidung sentiasa berair adalah selsema.mereka tidak ambil berat dengan lendir yang kerap keluar dari rongga hidung dan tekak adalah resdung.

Menurut suhail kepalanya sentiasa sakit. saya anggap lendir yang keluar adalah selsema.namun lama kelamaan keadaan jadi kronik bila pendengaran sudah tak dengar, mata kabur. sukar bernafas .

Jelasnya lagi sebelum ini beliau pernah buat rawatan dengan guna asap tapi tak berkesan . Namun begitu,   setelah membuat awatan terapi resdung di pusat rawatan alternatif umi sue baru ini begitu mudah dapat keluar lendir denagn banyak. Rasa kepala ringan, pendengaran kembali pulih. Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan di berikan, kata suhail selepas buat rawatan.

orang ramai yang ingin buat rawatan terapi resdung call 011.27824633,03.61772506. No. 55 jln 7, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI