Monday, May 23, 2016

RAWATAN TERKENA SAWAN , USIA KANAk-KANAK, REMAJA, DEWASA, WARGA EMAS

Tmn Selayang Batu Caves: 23 Mei, 2016: Agak pelik bila di serang sawan ketika usia emas. Waktu kecil@remaja tidak pernah kena sawan.Ahli keluarga juga tidak ada keturunan yang ada sawan. 

Tn Ahmad Telah buat pemeriksaan hospital doktor sahkan dirinya sihat sahaja. Takde sebarang sakit.
Keadaan ini berlaku mula april 2016 hingga sekarang. 

Tn Ahmad dan isteri benar-benar rasa pelik. Dengan sawan yang terkena menyebabkan beliau kerap kemalangan ketika memandu untuk ke pejabat.kini doktor nasihatkan beliau agar tidak memandu untuk dalam tempoh 2 tahun. Memandang Tn Ahmad  sering diserang sawan ketika memandu yang boleh meraut nyawa nya atau orang lain. Beliau kerap langar tian telefon, masuk parit dengan kereta di pandu.

Kini isterinya yang akan hantar suami ke pejabat bangi. Pembahagian untuk kejar ke pejabat kerja suaminya dan  isteri,urusan anak2 agak terbatas juga. Ia memberi tekanan kepada pasangan ini.

Alhamdulilah dengan buat rawatan terapi ais bidara syifa, sakit seluruh badan telah hilang.terdapat jarum peniti selepas rendaman kaki dibuat telah keluar. Ini menunjukkan pesakit selain ada gangguan sihir kerap nampak bayang-bayang hitam mengikuti, dia juga terkena santau.

Selepas buat rawatan mandian terapi ais bidara syifa beliau terus buat rawatan Bekam. Menurut Tn.Ahmad rasannya baru rasa bertenaga dari sebelum buat rawatan.Moga sawan yang dihadapi ini diberi kesembuhan sepenuhnya insya-allah.

lepas buat rawatan terapi ais bidara syifa, keluarnya jarum di bawah tapak kaki pesakit.
 Dapatkan perkhidmatan rawatan alternatif umi sue.call 011-27824633, 03-61772506

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI