Tuesday, October 11, 2016

Non Muslim Juga Suka Buat Rawatan Bekam, Bekam Murah dan Berkesan Atasi Penyakit Kritikal (Batu Caves, Gombak, Selayang, Hulu Klang, Shah Alam, Rawang, Ampang)

Gombak : Bekam bukan sahaja di sukai org islam.kini bekam sudah mendapat sambutan kpd non muslim juga. Disinilah mulakan dakwah kita pd non muslim. Non muslim juga sudah berminat untuk membuat bekam apabila dapat merasakan kesihatan yang lebih baik selepas bekam. Rawatan bekam untuk lelaki dan wanita tanpa kira bangsa.

Peaskit non muslim yang mengalami kolestrol darah tinggi, kebas tangan dan kaki suka rawatan bekam
 Antara soalan2 yang sering di tanyakan oleh non muslim. 
1. Apa itu bekam. 

2. Amalan bekam dari siapa. 

3.Sirah bekam 

4. Kelebihan bekam.

5. Kesan tidak buat bekam pd kesihatan.

Moga soalan2 ini dan jwpnnya membuka pintu hati mereka untuk ikuti sunnah bekam.

Adakah anda kerap migrane, sakit pada leher dan bahu,belikat, kebas2 pada tangan dan kaki, badan terasa berat, mengalami ketegangan urat leher, belikat, pinggang, mengalami kolestrol dan darah tinggi?? Jika perkara ini berlaku bertindaklah segera dengan buat rawatan bekam. Bekam akan membuang toksin, asid urik, darah kotor yg ada dlm tubuh badan anda. 

Kesan tidak buat rawatan pesakit kerap sakit kepala.akibat darah tinggi dan kolestrol yang tidak di kawal akan berlakunya pecah pembuluh darah.harapan untuk kena minor stroke lebih mudah berlaku.

Ada di antara pesakit saya telah hilang ingatan akibat pembuluh darah beliau telah pecah.hampir 1 bln saya merawat pesakit saya berulang dari kl-tampin.alhamdulilah dengan izin allah dengan bekam, mandian terapi ais bidara syifa beliau semakin pulih dan ingatannya kembali pulih.beliau baru balik umrah setelah sihat sepenuhnya.

Insyaallah dengan berbekam membantu atasi 72 jenis masalah kesihatan anda. Atasi sihir, awet muda. Badan lebih bertenaga selepas buat rawatan. inilah yg d saran nabi saw agar melakukan bekam agar dpt ibadah dgn lbh sempurna. Tiap penyakit ada ubatnya melainkan mati.


Call 011-27824633, 03-61772506 utk dapatkan rawatan alternatif.. No. 55 Jln 7, Taman Selayang, Batu Caves , Selanggor

KAMI PRIHATIN KESIHATAN ANDA

Layari fb;Rawatan alternatif umi sue.

Rawatan Atasi Migrane , Koko Mata, Gombak, Batu Caves, Kg.Pandan, Hulu Klang, Selangor, K.L, Selayang

Batu Caves : Alhamdulilah penawar merawat pesakit migrane sudah jumpa. Dengan minum kopi mata dan amal air penawar kayu kemuning hitam keluaran ustaz sharhan shafie exco pengamal perubatan islam ramai dizinkan allah telah di berikan kesembuhan.  Dapatkan koko mata,air penawar syifa kayu kemuning hitam d pusat rawatan alternatif umi sue 011-27824633,03-61772506.


No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, BatU caves, Selangor

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI