Monday, February 26, 2018

Rawatan berkesan untuk Patah Kaki, Tangan, Saraf

Ini lah SATU-SATUNYA Pusat Rawatan Alternatif yang mampu memulihkan kaki yang patah, menghilangkan Sakit Saraf akibat jatuh dari tandas.
.
.
"Saya dan anak -anak sudah lama tercari-cari Rawatan Alternatif bagi membantu memulihkan kaki saya yang patah. Puas cari tukang urut patah tapi semua tak berkesan. Semenjak saya jatuh Dalam tandas sudah hampir 6 Bulan saya terlantar di katil tidak boleh bangun, berdiri. Badan, kaki semua Rasa Sakit. Saya tidak mampu uruskan diri melainkan dapat bantuan anak menantu".
..
Alhamdulilah akhirnya Salah seorang menantu saya telah berjumpa dengan Pusat Rawatan Health Alternatif Umi sue Care dengan memberi perkhidmatan yang sangat berkesan.
.
.
Hanya 2 Hari buat Rawatan Saraf saya boleh bangun, kaki juga sudah hilang bengkak Dan kebas-kebas, saya mampu angkat tangan, Badan juga lebih bertenaga", Kata eiza selepas buat Rawatan FISIOTERAPI Di rumah nya Di Batu caves.
.
.
Tambah nya lagi "Saya bagaikan macam hilang upaya, kadangkala juga rasa seperti tidak mahu hidup lagi bila tidak dapat bangun. Anak menantu sangat risau kan keadaan saya. Lebih-lebih lagi saya ada masalah jantung, darah tinggi, kencing Manis. Suami Pula Sakit buah pinggang,ujar nya.
.
.

Kini setelah 5 Hari buat Rawatan urutan Saraf, FISIOTERAPI, mandian Terapi Ais bidara syifa saya lebih sihat, bertenaga. Saya mampu jalan ,Naik Tangga Tanpa guna tongkat lagi. Kalau saya tahu Ada Rawatan seperti ini lebih baik saya rawat diri dengan kaedah Alternatif. Tidak lah terlantar 6 bln dengan tidak mampu buat apa-apa aktiviti.
Insyaallah sudah pulih sepenuhnya saya mahu pergi umrah , katanya dengan tersenyum gembira.
.
.

Terima kasih Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue care kerana merawat saya sehingga mampu berjalan kembali . Alhamdulilah.
.
.

Dapatkan Rawatan FISIOTERAPI,urutan Saraf , perubatan syifa dengan Harga BERPATUTAN . Diskaun 20% sehingga 30/2/2018 sempena tahun baru China.
Watsaapp only : 017-3483840

Rawatan Mata Katarak , Saraf Cara kaedah Alternatif Tanpa pembedahan

Tercari-cari Rawatan Mata Cara Alternatif yang berkesan dengan penjimatan Kos yang rendah tanpa menanggung risiko Kebutaan ?? .
.
.
Kini anda tidak perlu risau lagi untuk merawat mata cara pembedahan di Hospital. Dengan rawatan Alternatif Mata anda mampu melihat kembali.
.
.

==========
Testimonial
==========
John, Alhamdulilah syukur kepada Allah memberi kesembuhan penglihatan saya kembali setelah 9 Bulan mengalami Kebutaan akibat membuat pembedahan katarak Di Hospital Sarawak.
.
.
Puas saya, anak-anak mencari Rawatan Alternatif yang berkesan.
.

.
Kini saya telah bertemu Pusat Rawatan Alternatif Health Umi Sue Care. Rawatan yang tidak Sakit Tanpa pembedahan. Dengar urutan Saraf mmt, Terapi Mata Dan produk Mata saya dapat melihat kembali. Saya nampak bayang-bayang anak-anak, mampu Turun Tangga tanpa guna tongkat lagi, nampak kipas berpusing-pusing , nampak tulisan Dan warna kembali. Saya yakin ini baru hari pertama rawatan. Dengan ubat Dan Rawatan diberi insyaallah saya dapat lihat kembali. Doakan saya sihat untuk pulang ke Sarawak selepas ini, ujarnya dengan sujud syukur selepas buat Rawatan Mata.
.
.

.=====================
TAWARAN DISKAUN 20% SEHINGGA 30/2/2018
=====================Adakah ibu ayah,anak,isteri anda sering mengadu penglihatan Mata mereka tidak jelas?, Mata silau?,Mata sentiasa bertahi Mata?, Mata kering?,katarak ?,glucoma?, Saraf Mata rosak?, rabun jauh,rabun dekat, gatal Mata sentiasa?, Mata bengkak?, sukar baca tulisan Dan huruf? ,Pandangan semua berdouble?? ,Anda tak suka bercermin Mata??
.
.

Adakah Anda tahu mereka yang mengalami kencing Manis mudah menjadi buta,?
Adakah Anda tahu Jika anda mengalami Sakit kritikal kencing Manis,darah tinggi, jantung,buah pinggang tidak Di galakkan buat operation mata? Jgn ambil risiko tinggi . jika ini berlaku pada ayah ibu, @ keluarga. Buatlah Rawatan alternatif segera jika anda sudah operation Tetapi tidak boleh membantu mengembali penglihatan anda.
.
.

Jika ya. Bawalah insan-insan anda sayang buat rawatan dengan kadar segera. SAYANGI Mata kita.ia anugerah deria penglihatan yang sangat berharga Dan perlu dijaga dengan baik.
.
.
Sekali lagi suka saya nasihat Kan Bagi mereka Yang Ada kencing Manis, darah tinggi, buah pinggang, Jantung be careful..jgn ambil risiko utk buat operation Yang menyebabkan anda boleh jadi Buta.
.
..
Dapatkan slot Rawatan Dan pemeriksaan kesihatan percuma. Rawatan Mata, diskaun 20% sempena thn baru cina . Sah sehingga 30/2/2018.
.
.

Saya share video my inspiration prof Dr muhaya..Hari ini Kita belajar ilmu Mata;-) adakah kencing Manis boleh menyebabkan anda Buta.kini soalan2 anda sdh terjawab spt mana jawapan saya beri pd anda begitu juga jawapan prof muhaya. Jgn Di ragui jawapan Kami,jgn kecam Kami.Watsapp only 017-3483840


FB. Health Alternatif Umi Sue Care

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI