Thursday, October 22, 2015

Kahak yang tersumbat, kepala sering sakit punca resdung hingga mata jadi kaburGombak 22/10: walaupun jauh Namun tetap berusaha untuk merawat resdung yang di alami siti rohea md saman.

Beliau berkata, saya berasal dari kedah sebelum ini pernah membuat rawatan resdung guna asap namun tidak berkesan.

Mata Saya semakin kabur terdapat selaput pada mata. Mata, Muka sering gatal. Sukar untuk saya mengeluarkan airmata walaupun kena asap. 

Namun setelah membuat rawatan alternatif umi sue enterprise saya Sangat berpuashati bila terapi resdung di buat dapat mengeluar lendir dengan banyak. Air mata dapat keluar juga. Terapi mata dibuat Sangat berkesan.

Saya rasa begitu selesa apabila kahak yang sukar dikeluarkan dapat keluar dengan banyak. Alhamdulilah saya bersyukur Akhirnya saya dapat jumpa pusat rawatan resdung dan rawatan alternatif yang lain. Produk di gunakan adalah bahan herba yang tidak  mengandungi bahan kimia. 

 Terima kasih kepada perawat  rawatan alternatif umi sue kerana membantu saya membuat rawatan disini.

Manak
ala cik sue konsultan kesihatan berkata alhamdulilah Akhirnya pn siti rohea dapat mengeluarkan lendir resdung dan kahak dengan banyak setelah menerima rawatan di sini. 


Saya difahamkan oleh beliau sebelum datang ke sini  beliau sukar bernafas.Mata dan Muka terlalu gatal. Kepala rasa sakit dan bengang. Selepas menerima rawatan pn rohea mengakui baru rasa selesa kerana dapat bernafas dengan baik dan telinga tidak berdengung. Kahak yang sebelum ini tersumbat setelah buat terapi tidak tersumbat lagi. Begitu juga dada rasa Sangat selesa jika tidak beliau sering sakit Dada kerana Kesukaran bernafas.


Orang ramai yang ingin buat rawatan boleh hubungi 011-27824633 , kata cik sue selepas membuat rawatan kepada pesakit yang mengunjungi pusat rawatan nya di gombak
No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI