Friday, July 17, 2009

Lawatan Kematian Warga Cina & Majlis Perkahwinan oleh YB Dato’ Hasan B. Mohamed Ali

Gombak- YB Dato’ Hasan Bin Mohamed Ali Adun Gombak Setia merangkap Exco Kerajaan Negeri Selangor telah menunaikan kewajipannya kepada rakyat.

Beliau telah menziarahi Lawatan Kematian Waris kaum Cina di Taman Selasih 1 dan beliau juga kerap menghadirkan diri dalam apa juga undangan yang diberi oleh rakyat. Pada beliau tidak kira bangsa dan agama sebagai seorang pemimpin harus menjalankan tangungjawab ini tanpa pilih kasih sebaliknya harus ada perasaan belas ehsan, mesra rakyat kerana semuanya akan dipersoalkan oleh ALLAH swt apabila sudah pulang kerahmatuallah. Peranan dan tanggungjwab harus dilaksanakan dengan baik sebagai pimpinan asalkan tidak melanggari syariat agama. Semoga dengan sifat yang ada pada diri beliau ini dapatlah kita mengikuti dan menjadi contoh pada kita semua.Y.B Dato’ Hasan Mohamed Ali menghadirkan diri dalam majlis walimatulurus pada 5/7/09. Kemesraan bersama rakyat terserlah pada diri beliau.

Y. B Dato’ Hasan Mohamed Ali bersama En. Mohd Radhi Pengarah Pusat Khidmat Adun Gombak Setia menghadirkan diri dalam lawatan kematian warga cina di Tmn Selasih 1


No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI