Sunday, August 21, 2016

Pusat Rawatan Bekam Murah K.L, Selangor, Batu Caves, Sealyang, Gombak, Petaling Jaya, Cheras

PROMOSI MERDEKA SAH SEHINGGA 31 OGOS 3016.DAPATKAN POTONGAN 20% BEKAM ANGIN DAN DARAH.

Lokasi kami di No. 55 Jln 7, Taman Selayang, 68100, Baty Caves, Selanggor.

KERANA DIRIMU SGT BERHARGA.. TEBUS TAWARAN URUT BEKAM PERCUMA KHAS UTK SEMUA SEMPENA BULAN MERDEKA.

Image may contain: 1 personAdakah anda kerap migrane, kebas2 pd tangan dan kaki, badan terasa berat, mengalami ketegangan urat leher, belikat, pinggang, mengalami kolestrol dan darah tinggi?? Jika perkara ini berlaku bertindaklah segera dengan buat rawatan bekam. Bekam akan membuang toksin, asid urik, darah kotor yg ada dlm tubuh badan anda.
.
Kesan tidak buat rawatan pesakit kerap sakit kepala.akibat darah tinggi dan kolestrol yg tidak d kawal akan berlakunya pecah pembuluh darah.harapan utk kena minor stroke lbh mudah berlaku.ada di antara pesakit saya telah hilang ingatan akibat pembuluh darah beliau telah pecah.hampir 1 bln saya merawat pesakit saya berulang dari kl-tampin.alhamdulilah dgn izin allah dgn bekam, mandian terapi ais bidara syifa beliau semakin pulih dan ingatannya kembali pulih.beliau baru balik umrah setelah sihat sepenuhnya.


Insyaallah dgn berbekam membantu atasi 72 jenis masalah kesihatan anda. Atasi sihir, awet muda. Badan lebih bertenaga selepas buat rawatan. inilah yg d saran nabi saw agar melakukan bekam agar dpt ibadah dgn lebih sempurna. Tiap penyakit ada ubatnya melainkan mati.

Tawaran istimewa sempena bulan merdeka kami beri package pd tn/pn. Percuma urutan bekam membetulkan saraf. Call 011-27824633, 03-61772506 utk dapatkan rawatan alternatif. Tunjukkan watsapp ini sbg tebus tawaran yg sy beri pd anda seisi keluarga.

KAMI PRIHATIN KESIHATAN ANDA

Layari fb;Rawatan alternatif umi sue.

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI