Sunday, November 29, 2015

Ayah Chik Dungun Terkenal rawatanTradisional atasi kanser

SEHARI BERSAMA AYAHCHIK ATASI SAKIT KRITIKAL ANDA (Kanser Stage 4, Gout, Buah Pinggang, Jantung, darah Tinggi, kencing Manis, Gatal Kulit ) AYAH CHIK , LDS HEALTH SPA SEDIA BANTU ANDA.

Jika Ayah ibu anda mengalami sakit diatas, anda sekeluarga buntu cari jalan untuk selesai sakit ayah dan ibu anda, jom sertai kami dalam program ini. Insya-allah masalah kesihatan ayah ibu anda akan selesai dengan izin allahRamai yang telah pulih dari sakit yag di deritai selama bertahun-tahun.  Kenali AYAHCHIK, LDS HEALTH SPA. Kami sedia membantu anda.

Apa istimewanya Ayah Chik?
 

http://www.sinarharian.com.my/…/apa-istimewanya-ayah-chik-1…
http://terengganutimes.com/kisah-ayah-chik-yang-pandai-beru


Tarikh : 26/12/2015 (Sabtu)
Masa : 9 pagi-10 mlm
Tempat : LDS Health SPA,

Setiap orang pasti akan risau dan bimbang jika diuji dengan sakit kritikal yang tidak boleh dirawat sehingga stage 4.

Masalah sakit jantung, kancer, gaout, stroke , sakit buah pinggang boleh diatasi dengan membuat rawatan alternatif iaitu rawatan tradisional.

Siapa tidak kenal Ayah Chik Dungun yang sering diburu para pesakit kanser kritikal. Cerita beliau menjadi buah mulut orang dari seluruh negeri.

Justeru LDS Health SPA dengan mengambil inasatif untuk memberi kerjasama dengan AyahChik Dungun bagi membantu pesakit yang ingin membuat rawatan bersama beliau. Ikuti kisah beliau dan cara rawatan yang di buat.

Apa istimewanya Ayah Chik?
http://www.sinarharian.com.my/…/apa-istimewanya-ayah-chik-1…
http://terengganutimes.com/kisah-ayah-chik-yang-pandai-beru

Wahai anak bantulah ayah ibumu yang sedang di uji dengan sakit,kasihanilah mereka spt bagaimana ayah dan ibumu mengasihi kamu sewaktu kecil.

Bantulah mereka yang semakin tidak bermaya dengan membuat rawatan alternatif. ramai yang semakin pulih dari sakit kanser mereka. Yakinlah tiap penyakit ada ubatnya,

Pendaftaran kini dibuka . Call Lds Health SPA 011-27824633

Yuran pendaftaran RM50 bagi kerja-kerja pengurusan program dan penyediaan makan dan minum pesakit yang telah membuat pendaftaran. Termasuk menjadi Ahli LDS Health SPA seumur hidup. Bayaran pada ayahchik seikhlas hati.

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI