Thursday, October 15, 2015

Masaalah Alahan Pemakanan Menyebab Berlakunya Resdung

terapi buang lendir resdung
Gombak 15 okt: "muka, hidung saya teramat gatal tidak tahan lagi menahan sakit. Saya perlu rawatan resdung dengan segera", kata safiah shaik mohd.

Saya merayu puan tolong saya buat rawatan segera. Muka teralu gatal.hidung asyik berair, mata Saya bengkak. Saya Dapat tahu Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise telah banyak membantu pesakit yang mengalami masaalah resdung, alahan dengan membuat terapi alternatif lain, katanya ketika menghubungi konsultant lds health spa.

Cik sue berkata Insyaalah Saya akan Bantu puan. Rawatan yang kita buat dengan membuat terapi membuang lendir resdung. Rawatan ini tidak menggunakan asap dan tidak sakit, kata nya.

Menurut cik sue ramai pesakit yang menghadapi masaalah resdung mereka tidak tahan menahan sakit. Kadangkala kulit Muka boleh terluka kerana mengalami gatal yang teruk.

Pn safiah mengalami alahan makan sehingga bibir bengkak.akibat salah makan menyebabkan resdung yang dihadapi semakin teruk.

Alhamdulilah selepas menerima rawatan di sini  masaalah hidung berair, gatal kulit yang di hadapi pn safiah telah kurang sebelum beliau menerima rawatan di sini.

Terapi Aura Mata
Bagi pesakit yang Ingin membuat rawatan alternatif seperti terapi resdung, bekam, urutan 1 badan, urutan mmt, rawatan Muka, mandi aura, boleh hubungi 011- 27824633

Kami beroperasi di No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor. ujarnya.

Editor :Khaulah Azwar

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI