Friday, August 16, 2013

Jurucakap Syiah mendedahkan rancangan mereka untuk menyerang Mekah!!


http://www.youtube.com/watch?v=vG0kmsIYYms&sns=emYaallah pagi ini saya di kejutkn dgn rakaman pengakuan jurucakap syiah.. masyaallah apakah benar rakaman ini. penganut syiah akan menyerang bom kota suci mekah madinah. 

Yaallah peliharakan kota mekah madinah daripada kejahatan mereka. Hari ini seluruh negeri berhimpun utk solat hajat pertarungkn maruah islam yang di calar. Hari ini juga kita di gemparkn dgn rakaman pengakuan musuh Islam. 

Apakah kiamat semakin hampir. Namun apakah umat mu sedar ini semua. Hilang Kasih Sayang bahkn kezaliman yg semakin menular. 


Ya Allah hambamu mohon turunkanlah pertolonganmu YaAllah.sunguh kami tidak berdaya di himpit segenap penjuru. Saudara seislam kami semakin ramai yang terkorban di bumi Mesir. Hancur leburkn musuh-musuh mu. hanya Engkau kami minta pertolongan, amin ya rab.


Rakaman ini dterjemahkan dalam Bahasan Melayu bagi sahabat yang tahu dalam perbualan B. Arab. Sebarkan. 


Jurucakap Syiah mendedahkan rancangan mereka untuk menyerang Mekah!!


"Faiz Shakir", salah seorang jurucakap Hizbullah secara langsung dalam sebuah rancangan tv di OTV:"Hisbullah tidak dapat dimusnahkan, ianya yang terkuat dikalangan negara-negara Arab, lebih kuat dari empayar-empayar diseluruh dunia dari segi ekonomi, ketenteraan dan sosial, apa yang kamu fikir?

Kami tidak takut dengan ancaman Bandar Ibn Sultan ( seorang putera raja Qatar yang mengancam untuk menyerang Bashar) malah Saudi sekalipun dengan seluruh kekuatannya, dari raja mereka hinggalah kepada rakyat mereka yang terakhir, mereka fikir mereka siapa? Jika mereka mengebom Qasiun Damsyik (tempat dimana kekuatan Bashar pada paras maksimum), kami akan menyerang Mekah dihadapan kepala mereka sendiri.

Wartawan: "Mekah? Bukankah itu tempat suci bagi mereka?"

"Faiz Shakir": Biarkan aku bercakap, aku tidak kisah semuanya lagi, ini adalah fakta, kami akan memusnahkan Mekah dan Madinah, dan juga Jeddah dan Riyadh dengan mereka semua yang ada dan tinggal dalam bandar-bandar ini, ini adalah fakta strategi. Kewujudan kami lebih penting dari 'batu-batu' dan 'bukit-bukit' mereka.

Wartawan: (masih lagi dalam keadaan terkejut!!) Siapa yang akan memusnahkan Mekah? Iran? Syria? Hisbullah?? Tempat itu adalah tempat suci bagi mereka!!!

"Faiz Shakir": Aku tidak akan mendedahkannya, tapi jika mereka mengancam kami, kami tahu bagaimana untuk membalas ancaman itu.

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI