Monday, May 28, 2012

Program Belia UMNO Merosak Akhlak Belia

Cukup memalukan. Dengan aksi ghairah dan tidak senonoh inilah ditemui di dalam satu acara di Himpunan Jutaan Belia yang berlansung di Putrajaya bermula 23 Mei.
Traian ghairah di karnival belia 2012

Mana Menteri Agama, mana Majlis Fatwa Kebangsaan mana ulamak UMNO yang sebelum ini ghairah menghukum Perhimpunan BERSIH tetapi membisu terhadap gejala "wasatiyyah terlampau" seperti pertunjukan di sebelah ini?

Aneh, BERNAMA dan media massa arus perdana enggan untuk menyiarkan tentang bilangan yang hadir di himpunan yang dinamakan "jutaan" itu.

Menurut maklumat yang terima, himpunan yang digembar-gemburkan "jutaan" itu hanya di hadiri oleh tidak lebih 5,000 orang, itupun sekadar untuk menyertai acara-acara yang diaturkan oleh kementerian, tetapi tanpa rasa malu mereka mendakwa itu diantara 10 karnival terbesar di dunia kerana ada khemah untuk ekspo dan pameran sepanjang enam kilometer di Persiaran Perdana.

Sekadar ini sahaja "santapan" foto yang ada dari pelbagai media di hari jutaan belia:Benar-benar menghabiskan wang rakyat terhadap penganjuran Hari Jutaan Belia ini. No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI