Friday, August 11, 2017

Rawatan Mata Rabun Jauh, Rabun Dekat, Katarak, Silau, Glucoama, Rawatan SAraf Mata,

Adakah ibu ayah,anak,isteri anda sering mengadu Mata mereka tidak jelas?, Mata silau,Mata sentiasa bertahi Mata, Mata kering,katarak,glucoma,Saraf Mata rosak, rabun jauh,rabun dekat, gatal Mata sentiasa, Mata bengkak, sukar baca tulisan Dan huruf,Pandangan semua berdouble?? ,Anda tak suka bercermin Mata??
 

Adakah Anda tahu mereka Yang mengalami kencing Manis mudah menjadi buta,?,

Adakah Anda tahu Jika anda mengalami Sakit kritikal kencing Manis,darah tinggi, jantung,buah pinggang tidak Di galakkan buat operation mata? Jgn ambil risiko tinggi . jika ini berlaku pada ayah ibu, @ keluarga. Buatlah Rawatan alternatif jika anda sudah operation Tetapi tidak boleh membantu mengembali penglihatan anda.


Jika ya. Bawalah insan-insan anda sayang buat rawatan dengan kadar segera. SAYANGI Mata kita.ia anugerah deria penglihatan Yang sangat berharga Dan perlu dijaga dengan baik.

Sekali lagi suka saya nasihat Kan Bagi mereka Yang Ada kencing Manis, darah tinggi, buah pinggang, Jantung be careful..jgn ambil risiko utk buat operation Yang menyebabkan anda boleh jadi Buta.
Dapatkan slot Rawatan Dan pemeriksaan percuma Mata, diskaun 30% potongan Rawatan Mata dan alternatif sempena musim perayĆ an aidil adha. Sah sehingga 3 September 2017.

Saya share video my inspiration prof Dr muhaya.. adakah kencing Manis boleh menyebabkan anda Buta.kini soalan2 anda sdh terjawab spt mana jawapan saya beri pd anda begitu juga jawapan prof muhaya. Jgn Di ragui jawapan Kami,jgn kecam Kami. https://m.facebook.com/story.php…Hubungi Pusat Rawatan Health Alternatif Umi Sue Care untuk booking rawatan alternatif. 017-3483840  
fb : Health Alternatif Umi Sue Care

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI