Tuesday, June 13, 2017

Pesakit Stroke Gembira sembuh selepas buat rawatan alternatif

Syukur alhamdulilah,mak yang mengalami 1tahun lebih stroke tak boleh Jalan,hanya terlantar Atas Katil dengan usaha makan ubat herba,Rawatan Alternatif akhirnya mak mampu bangun , jalan semula, Kata Atie.

syukur mak boleh jalan lepas rawatan
Siapa sanggup lihat mak kita terbaring sahaja. Nak baring pun mak kadang-kadang menjerit sebab sakit. Kami Sudah buat Rawatan hospital untuk Saraf pun tak berkesan. Saya terpaksa berhenti kerja jaga mak.

Akhirnya pada bulan ramadhan ni sempena Nuzul Al quran , saya call Che sue untuk datang bawa mak Di pusat Rawatan Alternatif Umi sue. 

Sebelum mak datang buat Rawatan wajah mak sangat muram, badan mak terlalu Panas,Sering Sakit kepala, urat Saraf Sakit dan tegang,  tapi lepas buat Rawatan disini mak mampu tersenyum, badan mak Yang terlalu Panas pun sejuk lepas Mandi Terapi ais bidara syifa, peredaran darah mak berjalan lancar.mak mampu angkat Tangan tinggi Dan lama. Syukur sangat.sudah lama tak lihat senyum mak

Dengan Kos Rawatan Yang berpatutan. Saya faham sudah banyak tempat Tanya untuk Rawatan stroke Dan Saraf memang tinggi tapi Di pusat Rawatan Umi sue saya mampu untuk Rawat mak.atas budi bicara Che sue bantu pesakit saya dan mak doakan beliau Di murahkan rezki,sihat dalam merawat orang ramai.


kasih anak pada ibu. Jaga kebajikan ibu pintu rahmat ada utk mu

Antara Rawatan mak buat disini, urutan Saraf,urutan Mmt, Bekam, Terapi ais bidara syifa,ujar Atie dengan linangan airmata melihat mak nya sudah sihat.


Call rawatan alternatif Umi sue 

011-27824633,03+61772506

Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue 
No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, 
Batu Caves, Selangor 

 
Fb. Rawatan Alternatif Umi sue

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI